Celebrity News

OŽENIO SE Predrag Sarapa, nećete verovati koliko mu je supruga zgodna i kakvo čudno ime ima (FOTO)

Oženio se Predrag Sarapa dugogodišnjom partnerkom

OŽENIO SE Predrag Sarapa, nećete verovati koliko mu je supruga zgodna i kakvo čudno ime ima (FOTO)

Prvi brak Predraga Sarape okončao se neslavno, što je bio razlog da voditelj jutarnjeg programa televizije “Pink” ubuduće svoju intimu skrije od radoznale javnosti. Nikada se nije doznalo šta je bio razlog propasti Sarapine bračne zajednice, a sve o čemu je tada domaća štampa pisala je da je novinar utehu ponašao u noćnim izlascima, druženju s prijateljima i alkoholu. Malo ko je bio obavešten o tome da Sarapa nije dugo čekao da uplovi u novu romansu, isto tako skriveno i daleko od znatiželjnih medija on se nedavno po drugi put venčao. Oženio se Predrag Sarapa dugogodišnjom izabranicom vest je koja je šokirala medije, ali ne toliko one koji dobro poznaju novinara.

Pročitajte: Stjepan Hauser staje na ludi kamen: Zaprosio devojku, roditelji dali blagoslov, slavlje se očekuje na proleće (FOTO)

Instagram

 

Navodno, on je već neko vreme imao na umu da emotivnu partnerku Ladi, sa kojom uveliko živi pod istim krovom, zaprosi što je sada i učinio i dobio potvrdan odgovor. Bračne zavete voditelj i njegova nova supruga razmenili su u krugu najbližih prijatelja, članova porodice i kumova, a po Sarapinoj izjavi to je samo uvod u ono što ih tek čeka u decembru.

– Da, oženio sam se mojom ljubavi. Presrećan sam, evo nas, slavimo. Odlučili smo se za najintimniju varijantu, tu smo s kumovima, a veliko slavlje organizovaćemo na Svetog Nikolu – objasnio je on.

Pročitajte: VENČANJE Marije Kilibarde i Baneta Vučelića: Pogledajte venčanicu koju je voditeljka izabrala, ODUZIMA DAH (FOTO)

Jelena Simonović

 

Čestitke na račun popularnog novinara iz sata u sat se nižu, a dok mnogi pokušavaju da saznaju kako izgleda Sarapina mlada, oni koji poznaju zaljubljeni par otkrivaju da oženio se Predrag Sarapa pravom lepoticom.

 

 

 

Komentari (0)

Loading