Celebrity News

Simica može samo da gleda i plače: Partner Suzane Mančić sada je ovaj poznati frajer, cela Jugoslavija ga je OBOŽAVALA (FOTO)

Partner Suzane Mančić izazvao je pažnju javnosti

Simica može samo da gleda i plače: Partner Suzane Mančić sada je ovaj poznati frajer, cela Jugoslavija ga je OBOŽAVALA (FOTO)

Voditeljka koja je sa nepunih 18 godina zakoračila na javnu scenu ne prestaje da privlači pažnju, a o njenoj harizmi i pozitivnoj energiji naširoko se priča. Mnogi se slažu da je njen zaštitni znak iskrenost  pa se voditeljka ne ustručava da na svako pitanje odgovori bez okolišanja, čak i kada je u pitanju njen privatni život. Partner Suzane Mančić u emisiji koju vodi bio je proslavljeni glumac bogate karijere, te se popularna loto devojka između ostalog dotakla i spekulacija da je u njega bila zaljubljena.

Naime, Branislav Lečić, višestruko nagrađivan pozorišni i filmski glumac impresivne karijere bio je gost u emisiji "Suzanin izbor" čime se voditeljka i pohvalila na svom "Instagram" profilu ne tajeći sopstvene impresije o njemu. Ona je sa širokim osmehom na licu pozirala pored glumca, a ni partner Suzane Mančić u okviru ove gledane emisije nije skrivao zadovoljstvo što je u njenom društvu.

Pročitajte: Galantni Grk počastio suprugu skupocenim poklonom - Luksuzna kuća na Tari biće nova oaza Suzane Mančić (FOTO)

 

 

Inače, Suzana Mančić svojevremeno otkrila da joj se glumac Branislav Lečić nekada dopadao, ali da nije bio mnogo zainteresovan za nekadašnju loto devojku.

- On je u to vreme bio frajer, ma dopadao se svim ženama. Organizovana je večera. Međutim, on nije reagovao na mene. Možda nisam bila njegov tip. Eto, toliko o pričama da sam neodoljiva... Nikada me potom nije zvao, sretala sam ga sa ženom - rekla je Suzana.

Voditeljka i popularna loto devojka uživa u ljubavi sa Grkom Simeonom Ocomokosom sa kojim godinama unazad i pored brojnih spekulacija o nesuglasicama održava veoma skladan odnos. 

Komentari (0)

Loading