Moda

Zar u tim godinama? Suzana Mančić pozirala u bikiniju! Fotografije zapalile javnost, jedan detalj ne prestaje da se komentariše

Suzana Mančić u kupaćem kostimu - fotografije oduševile

Zar u tim godinama? Suzana Mančić pozirala u bikiniju! Fotografije zapalile javnost, jedan detalj ne prestaje da se komentariše

Suzana Mančić u kupaćem kostimu pozirala je na letovanju u Pilionu, gde uživa sa sestrom i ćerkama. Njene fotografije oduševile su javnost, jer i u sedmoj deceniji smelo i odvažno pokazuje sve lepote ženskog tela i bira da dostojanstveno stari.

Od juna je harizmatična Beograđanka na odmoru s ćerkama Teodorom i Natalijom, njihovom drugaricom Anom, kao i njenim sinčićem Jankom, a tu je i Suzanina sestra Verica. Simeon još uvek zbog poslova koje ima ne može da im se pridruži, već će to učiniti u avgustu kada mu konačno sledi odmor. Vesela ženska družina sjajno se zabavlja i bez njega, Suzana i njena sestra kuvaju, društvo neretko obilazi taverne, a plaža im je nadomak kuće. Suzana kaže da ne zna gde će još otići na odmor do kraja leta, ali ističe da joj je u planu obilazak grčkih ostrva.

Pročitajte: Tri decenije se nagađalo, a sada je istina izašla na videlo - Frano Lasić i Suzana Mančić otkrivaju detalje svoje tajne veze (FOTO)

Natalija Kunić

 

Iako na letovanju kuva, i kako otkriva za naš magazin, ne vodi računa o vitkoj liniji, Suzana Mančić u kupaćem kostimu izgleda sjajno.

- Ne ide mi se na plažu baš svaki dan, tako da volim da ih iznenadim ručkom kada se vrate s kupanja. Pre bih rekla večerom, jer ostaju na plaži dok ne padne mrak. Moja sestra Verica je specijalista za kolače, tako da nam je rerna stalno uključena. Obilazimo i lokalne restorane i taverne. Sve u svemu, teško je odoleti lepom zalogaju, a i vratiti se u Beograd s vitkom figurom. Život nije bajka (smeh) - otkrila nam je.

Pročitajte: Zavirite u prelepi salonski stan Suzane Mančić - Komšije su u početku od mene zazirale (foto)

Natalija Kunić

 

Ipak, posle fotografija u bikiniju, koje je sa letovanja poslala ekskluzivno za naš magazin, Suzana je još jednom opravdala titulu najzgodnije plavuše, koju nosi već decenijama. Da se u sedmoj deceniji odlično drži i više je nego očigledno, a što se njenog izgleda tiče komplimenti svakodnevno pristižu, kako uživo, na plaži, tako i na društvenim mrežama.

Komentari (1)

Loading