Celebrity News

Kakva sreća i radost: Željko Mitrović je upravo objavio NAJRADOSNIJE vesti, pogledajte samo sreću na Milicinom licu (FOTO)

Porodica Željka Mitrovića ponosna je zbog njegove nove titule

Kakva sreća i radost: Željko Mitrović je upravo objavio NAJRADOSNIJE vesti, pogledajte samo sreću na Milicinom licu (FOTO)

Porodica Željka Mitrovića od juče ima još jedan razlog da bude ponosna na svog najpoznatijeg člana budući da je vlasnik "Pink Media grupe" imenovan za počasnog predsednika Srpske Skejtbord i Roler Federacije. Ideja da baš on dobije ovu titulu sigurno nije slučajna ako imamo u vidu da je Mitrović ranije u više navrata isticao strast koju neguje prema ovim aktivnostima.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by RTV PINK (@rtvpink)

 

- Željko Mitrović rekao je sudbonosno "da"! Vlasnik "Pink Media grupe" našao se u još jednoj izazovnoj ulozi – prihvatio je titulu počasnog predsednika Srpske Skejtbord i Roler Federacije. Pored svih svojih poslovnih i privatnih obaveza, Mitrović je prihvatio da da doprinos skejt i roler kulturi. S toga, danas u 15 časova, u prostorijama Srpske Skejtbord i Roler Federacije, došlo je i do zvaničnog glasanja. Svih jedanaestoro prisutnih članova UO SSRF-a jednoglasnom odlukom proglasilo je Željka Mitrovića za počasnog predsednika Srpske Skejtbord i Roler Federacije - stoji u jučerašnjem saopštenju zbog kojeg je porodica Željka Mitrovića naročito ponosna, a dalje se ističe da je ideja članova federacije da Mitrović predsedničku funkciju obavlja tako što će biti strateški partner kroz različite tipove promocija, a za početak će izgraditi i novi skejt park.

 

 

- Da li će novopečeni predsednik Skejt i Roler Federacije naučiti nove finte na skejtu, pa se pretvoriti u DJ Žeksa i kompletirati stvar – moraćemo da propratimo u mesecima pred nama, ali ono što je sigurno – očekuje nas jedna uzbudljiva vožnja - stoji na kraju saopštenja.

Pročitajte: Milica Mitrović donela odluku o braku sa Željkom: Koferi su spakovani

 

 

Porodica Željka Mitrovića svedočila je i ranijim zalaganjima čelnika "Pinka" da pravi inovacije na polju skejtinga u našoj zemlji pa je prošle godine on predstavio i skejtbord brzine od 100km/h.

- Ovaj skejt je brži od svih mojih dosadašnjih! Razvija u četvrtoj poziciji brzini od čak preko 100km/h, što znači da sam mlaznice badava nosio - objasnio je tada Mitrović.

Komentari (0)

Loading