Celebrity News

Milica Mitrović donela odluku o braku sa Željkom: Koferi su spakovani

Odluka Željka Mitrovića da proširi sveru poslovanja glavna je tama medija

Milica Mitrović donela odluku o braku sa Željkom: Koferi su spakovani

Poslednjih nedelja vlasnik "Ružičaste" televizije u žiži je medijskog interesovanja zbog verbalnog rata sa poznatim jutjuberom Baka Prasetom. Pale su teške reči i optužbe, sa obe protivničke strane, a sve što je Bogdanu Iliću Mitrović imao da kaže rekao je javno pred svima, putem svoje televizije i društvenih mreža. Odluka Željka Mitrovića da se na taj način od napada i malverzacija brani nikoga nije iznenadila, jer mu nije prvi put da svoju kompaniju koristi u te svrhe, ono što je međutim mnoge začudilo jeste koliko ga je sve to malo dotaklo, u prilog čemu govore njegov najnoviji potez i objava na "Instagramu".

Pročitajte: Potez zbog kog smo zanemeli: Milica Mitrović objavila fotografiju Željkove prve supruge, njen komentar se prepričava

 

 

Naime, usred medijskog haosa koji oko njega danima vlada Mitrović je sa suprugom Milicom otputovao u London gde se latio novog poslovnog poduhvata. Željko i Milica kupili su deonice kompanije Googla čime se on lično pohvalio sa fanovima. 

- Šta radi porodica Mitrović kad je napadnuta?…Ode u London i kupi akcije kompanije Google! Malopre zavrsšili konverziju nekih deonica i kupili značajan paket akcija Alphabet-a - poručio je vlasnik Pinka.

Pročitajte: Vest o tragediji saopštena u Nacionalnom dnevniku: Velika tuga u porodici Mitrović, Željko nem od bola

 

 

Odluka Željka Mitrovića da proširi profesionalna interesovanja nešto je što se očekivalo, i nije mnogo začudilo javnost. Naprotiv, svi su pozdravili ovaj potez medijskog maga i čestitali mu.

Komentari (0)

Loading