Moda

Bliži se šezdesetoj! Željko Mitrović u kupaćem je prava atrakcija na plaži u Sen Tropeu, fotografija se širi internetom

Izgled Željka Mitrovića godinama se ne menja

Bliži se šezdesetoj! Željko Mitrović u kupaćem je prava atrakcija na plaži u Sen Tropeu, fotografija se širi internetom

Uprkos svom bogatstvu koje je dugogodišnjim radom stekao Željko Mitrović nije mnogo odstupio od onog običnog momka, muzičara s početka karijere. Nedeljom, koliko god to drugima zvučalo čudno, i dalje odlazi kod majke na ručak, dok mu supruga Milica, tri ćerke Sandra, Kristina i Andrea i sin Aleksandar neretko prave društvo. Upravo porodica njegovo je najveće bogatstvo, a ne milioni na bankovnom računu, što sam napominje.

Pročitajte: Taština je poslednja: Ovo je majka Milice Mitrović, evo kakav je njen odnos sa zetom Željkom (FOTO)

Ata Images

 

Da se vlasnik "Ružičaste televizije" u biti tokom godina nije mnogo promenio, osim što je profesionalno sazreo i firmu doveo do vodećeg mesta, da ga milioni nisu iskvarili niti pomerili iz koloseka svedoči i izgled Željka Mitrovića. Naime, uprkos pozamašnom imetku, koji čak ni njegovi praunuci ne mogu da potroše, medijskog maga uglavnom možemo videti u jednobojnim, običnim belim i srnim majicama i jednostavnom džinsu. Skupocenim krpicama, mada ne sumnjamo da u njegovom ormaru i toga ima, ne voli da se razmeće, ipak kada je potrebno da govori o novim projektima tu se ne štedi, što je bio slučaj i nedavno.

Pročitajte: Raskoš na sve strane: Zavirite na rođendan unuke Željka Mitrovića, a tek da vidite koji skupoceni poklon je Emilija dobila od dede (FOTO)

 

 

Mitrović je, tokom boravka na moru dobio zeleno svetlo za novi posao, što ga je mnogo obradovalo, a nestrpljiv kakav i jeste sve  je odmah sa plaže podelio sa pratiocima na "Instagramu".

Pročitajte: Drama: Letovanje Željka Mitrovića iznenada prekinuto, oglasila se Milica

Instagram

 

- Dobih na mail potvrdu za veliki projekat na kome sam, u tajnosti, radio dve godine, malo još plaže, pa hitno za Bg da se ljudski proslavi - napisao je Željko, ispod fotografije u kupaćem kostimu.

Naravno da su se svi odmah zapitali o kakvom je to Željkovom novom poslovnom poduhvatu reč, ipak veću pažnju ovoga puta izazvale su njegove grudi i ramena a i to kako on izgleda u kupaćem kostimu. Ispod golišave objave nanizali su se brojni komentari, između ostalog i taj da je u šestoj deceniji izgled Željka Mitrovića za svaku pohvalu.

Komentari (0)

Loading