Celebrity News

Žene su za njim sekle vene, a sada ima preko 130 kilograma: Pogledajte kako danas izgleda Rasel Krou, promena je šokantna (FOTO)

Izgled Rasela Kroua ostaviće vas u neverici

Žene su za njim sekle vene, a sada ima preko 130 kilograma: Pogledajte kako danas izgleda Rasel Krou, promena je šokantna (FOTO)

Davno je snimljen čuveni "Gladijator" zbog kojeg su mnoge dame počele da lude za Raselom Krouom, jednim od najvećih zavodnika i šarmera tog vremena. Baš zato što su prošle čak 22 godine, nije očekivano da glumac neguje figuru iz perioda snimanja tog blokbastera, ali niko nije baš očekivao ni da izgleda ovako. Naime, izgled Rasela Kroua ovih dana tema je broj jedan nakon što su procurele paparaco fotografije njegove šetnje a na kojima se vidi da glumac jednostavno nikada nije bio teži.

profimedia

 

Izgled Rasela Kroua (58) bio je sportski, ali po kilogramima koje je nabacio čini se da se sporta poslednji put latio davno, možda baš pre tih dvadeset i kusur godina. Osmeh šarmera i dalje je tu, čak je nabacio i kul naočare za sunce, oprema za fitnes čini se skupom i pažljivo odabranom, ali još samo da u njoj nešto počne da radi. Glumac je za relativno kratko vreme navodno nabacio čak 130 kilograma i sada je na sopstvenoj rekordnoj težini.

Pročitajte: Sa praga brani porodicu od agresivnog požara: Umesto glumca Rasela Kroua, Dženifer Aniston obratila se javnosti potresnom porukom

profimedia

 

Izgled Rasela Kroua dodatno je izmenjen i odlukom da pusti dužu bradu, nakon što ga svet pamti kao potpuno obrijanog u mlađim danima. Mišljenja su podeljena po pitanju toga koji mu imidž bolje pristaje, ali džaba sve kada ovi kilogrami "kipe" sa svih strana. Međutim, čini se da ni oni nisu bili prepreka da slavni glumac nađe novu, daleko mlađu devojku pa se ovih dana zabavlja sa 24 godine mlađom partnerkom Britni Teroitu. Ona nema problem sa novim kilogramima novog Rasela.

Komentari (0)

Loading