Celebrity News

Raduj se, Vera! Marija Šerifović polunaga objavila PRELEPE VESTI, svi su ovo tako dugo čekali!

Autor: | 05/10/2022

Izgled Marije Šerifović mnoge je iznenadio

Raduj se, Vera! Marija Šerifović polunaga objavila PRELEPE VESTI, svi su ovo tako dugo čekali!

Izgled Marije Šerifović obično je više-manje isti i od nje znate šta da očekujete, ali osim što godinama nije viđena bez suknje pevačicu biste takođe teško zamislili bez odeće jer nikada nije bila tip javne ličnosti koji je takve fotografije delio u javnosti. Baš zato je sada iznenadila mnoge kada se oglušila o to nepisano pravilo pa je na svom "Instagram" profilu imala jedno od svojih poznatih "live" uključenja ali sa neočekivanim zapletom.

Instagram

 

Naime, izgled Marije Šerifović u tom uključenju mnoge je šokirao kada se ispostavilo da se pop zvezda javlja iz sopstvenog kreveta i to bez odeće. Dobar način da se privuče pažnja publike, a ovog puta Marija je želela da svojim pratiocima saopšti važno obaveštenje. Ona se nakon višemesečne pauze vratila svom "YouTube" kanalu, te je tamo ponovo aktivna. Ovo je obradovalo sve one koji su se uplašili da je njena pređašnja odluka o povlačenju sa ove platforme konačna.

Pročitajte: Marija Šerifović na putu da postane najbolja beogradska riba! Na ovaj korak navela ju je LJUBAV...prema OVOJ LEPOTICI (FOTO)

Instagram

 

Međutim, pored te lepe vesti pažnju onih koji su pratili ovo uključenje ipak je najviše privukao izgled Marije Šerifović koja se pratiocima obraćala gola. Grudi je u tim trenucima prekrila čaršavom pa se nije moglo videti previše, ali je bilo jasno da pevačica ne nosi brushalter niti bilo šta drugo.

Rado viđen gost u Marijinim blogovima bila je njena majka Verica Šerifović, a njihovi zajednički klipovi imaju po nekoliko miliona pregleda. Verujemo da će i ovog puta uposliti majku koja se pre određenog vremena povukla sa muzičke scene i ne nastupa, pa će za nju snimanje vlogova sa ćerkom biti divan hobi. 

Komentari (0)

Loading