Celebrity News

Ćerke Nikolije i Relje su kopije bake Vesne! Pevačica otkrila ono što Nikolija ne želi, pogledajte kako uživaju na Bukulji (FOTO)

Autor: | 06/10/2022

Ćerke Nikolije Jovanović bakine su mezimice

Ćerke Nikolije i Relje su kopije bake Vesne! Pevačica otkrila ono što Nikolija ne želi, pogledajte kako uživaju na Bukulji (FOTO)

Ćerke Nikolije Jovanović i Relje Popovića spadaju u red bolje štićenih naslednica javnih ličnosti kada je eksponiranje u pitanju. Tako je po želji njihovih poznatih roditelja koji retko pominju detalje njihovog odnosa u medijima, ali zato je tu njihova baka Vesna Zmijanac koja ne može da odoli da ne priča koliko joj znače svaki put kad negde bude upitana o njima.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NIKOLIJA (@nikolijaofficial)

 

Ćerke Nikolije Jovanović Rea i Hana navodno obožavaju svoju baku i neretko provode vreme u Vesninoj čuvenoj kući na Bukulji, a to pobija svaku spekulaciju o tome kako je između Vesne i njene ćerke Nikolije zategnut odnos. Slavna pevačica nedavno je o unukama ponovo govorila u javnosti.

Pročitajte: Vesna Zmijanac ponovo u zagrljaju bivšeg muža: Nikolija plače od sreće (FOTO)

 

 

- Galamim na njih najviše, ali me ne slušaju, ne čuju. Pre neki dan je Hana bila mirna u kući kod mene na Bukulji, ne čuje se, znam da nešto radi. I ja se u jednom momentu trgnem i vidim je kako je uzela je daljinski od televizora. Meni to smeta, jer sam na Bukulji nema ko da mi posle namesti kanale, a ona je sve ispritiskala, ispomerala i na televizoru samo sneg. Počela sam da vrištim na nju, ali ona puče od smeha. Tako da toliko o mojoj strogoći - opisala je pevačica kroz osmeh kako se ponašaju ćerke Nikolije Jovanović i dodala:

 

 

- Hana je duhovita, zna da je smešna i stalno nas zasmejana, dok je Rea ozbiljna, ona je sada prava devojčica – istakla je Vesna.

Komentari (0)

Loading