Celebrity News

NAPUSTIO ŽENU I DECU i krenuo ispočetka: Nikola Đuričko šokirao porodicu i prijatelje, evo šta se desilo u Americi

Autor: | 06/10/2022

Porodica Nikole Đurička ovih dana je uzdrmana

NAPUSTIO ŽENU I DECU i krenuo ispočetka: Nikola Đuričko šokirao porodicu i prijatelje, evo šta se desilo u Americi

Pomislili biste da porodica Nikole Đurička ima sve razloge za radost zbog vesti da se slavni glumac iz Holivuda vraća direktno na naše TV ekrane pošto će na televiziji "Una" voditi novi šou program "Holivudiranje" nazvan po svakodnevici koja je poslednjih meseci snašla Nikolu. Međutim, to bi imalo smisla da je porodica Nikole Đurička smeštena u Srbiji gde će glumac sada provoditi više vremena, ali kako stvari stoje Nikolina supruga Ljiljana i njihova deca Nađa i Đorđe ostaju u Americi što zapravo znači da će porodica sada na okupu biti manje nego ranije.

Promo

 

Porodica Nikole Đurička, ipak, ima razloge da bude i zadovoljna. Pored brojnih uspeha koje je glumac pravio u Holivudu, ušao je u ozbiljan poslovni projekat na našem podneblju pa se pompezno najavljuje novi adut "Una" televizije čiji će domaćin biti baš on.

Pročitajte: Šta to radiš crni Nikola? Đuričko iz Amerike slao intimne poruke OVOJ koleginici, hoće li mu Ljiljana oprostiti (FOTO)

Promo

 

- Raznovrsno, zabavno, informativno, edukativno i pre svega kvalitetno, ovim se najkraće može opisati programski sadržaj Una televizije koji premijerno kreće od petka, 7. oktobra od 18 časova. Za svaki uzrast i svačiji ukus, TV Una biće izbor svih onih koji su se uželeli novih, drugačijih i nesvakidašnjih emisija uz koje će rado provoditi vreme u krugu prijatelja i porodice - stoji u saopštenju.

Promo

 

Fotografije sa snimanja prve epizode najavljuju mnogo zabave, a porodica Nikole Đurička ne sumnja da će njihov ponos biti pravi čovek za ovaj zadatak.

- U bogatoj i šarolikoj ponudi koja nas očekuje na Uni, jedan od favorita publike zasigurno će biti šou svetskog glasa “Holivudiranje” koji vodi naš glumac Nikola Đuričko. U ovom neobičnom kvizu koji će se emitovati svakog petka u 21 sat, učestvuju mnogobrojne poznate ličnosti iz sveta muzike, sporta i glume. Đuričko nije samo voditelj već i ispitivač, sudija, pomagač i pre svega pravi domaćih ovih čudnih i zabavnih igrara koje će i gledaoci poželeti da igraju u svojim domovima - navedeno je u saopštenju.

Komentari (0)

Loading