Celebrity News

Nikola Đuričko je sav ozaren upravo objavio NAJRADOSNIJE VESTI, pravo iz Amerike stiže velika sreća (FOTO)

Karijera Nikole Đurička nezaustavljivo ide uzlaznom putanjom, a uspesi koje glumac niže zadivljujući su

Nikola Đuričko je sav ozaren upravo objavio NAJRADOSNIJE VESTI, pravo iz Amerike stiže velika sreća (FOTO)

Glumac i njegova porodica pre nekoliko godina osmelili su se da započnu neki drugačiji život te su se preselili u Los Anđeles. Talenat kakvim može da se pohvali odmah je prepoznat, te je karijera Nikole Đurička ubrzo krenula uzlaznom putanjom.

Proslavljeni glumac svojim neprikosnovenim talentom osvojio je i najveću svetsku filmsku arenu gde rame uz rame sa najpoznatijim glumačkim imenima snima popularnu naučno-fantastičnu seriju „Stranger Things“ i lako mu je pošlo za rukom da pobere mnogo pozitivnih kritika i simpatija.

Pročitajte: Danas živi holivudski san - Prepoznajete li preslatkog dečaka sa fotografije? Mnogima je izmamio osmehe na lice

 

 

Ipak, ono što je novina u Nikolinoj impozantnoj karijeri jeste novi format Una televizije koji je privukao pažnju našeg glumca, te će se pojaviti i u ulozi voditelja.

Neodoljivim šarmom i duhovitošću, Nikola je bio apsolutni izbor ovog spektakularnog šou programa čije se emitovanje očekuje od jeseni. Emisija se radi u saradnji Una TV i kuće NBC Universal, a sama činjenica da se emituje čitavu deceniju širom sveta, dovoljno govori o popularnosti i kvalitetu.

Pročitajte: Veliko slavlje preko okeana - Porodica Nikole Đurička ne skriva sreću (foto)

 

 

- Kada se kaže Holivud onda verovatno ljudi odmah pomisle na mene jer ja živim u Holivudu, a kada se doda i ludiranje onda više nema dileme da sam ja u pitanju.Tako da nije bilo dvoumljenja ni sa jedne ni sa druge strane oko toga ko bi mogao da bude voditelj ovog svetskog, a od sad i našeg šou programa. Poznati igraju raznorazne igre, a sudija – voditelj sam ja. Nisam mogao da odolim. Šou isključivo nudi dobru, inteligentnu

zabavu i smeh, mislim da su to veoma zdrave i lekovite stvari. Na kraju ekipa koja pobedi daje nagradu u humanitarne svrhe po svom izboru tako da ima i nekog dobrog dela na kraju. Ja mnogo volim da se igram, još više volim da se ludiram ali najviše volim da se Holivudiram - rekao je glumac šaljivo na temu svog novog angažmana.

Pročitajte: Porodični portret! Nikola Đuričko pokazao nikad viđenu fotografiju roditelja

 

 


Glumac koji s velikim gospodstvom korača i kroz svoju profesiju i kroz život, polako i sve uspešnije gradi karijeru u zemlji u koju svakodnevno stiže hiljade umetnika sa raznih strana sveta.

 

 

Komentari (2)

Loading
Leonna

15:57 06.08.2022

Daaa činjenica više para dobiješ kada se Holivuldiraš nego kada glumiš. Čemu onda taj usiljeni kez i pitam se u čemu si više svoj???

Nina

08:45 07.08.2022

Bravo Djuričko! Svaka čast! Ponosni smo na tebe. Proslavi se pa nam se vrati da nas uveseljavaš. Naše si gore list. Nemoj ostati i dozvoliti da tvoja deca i tvoji unuci postanu drugi narod.....Mnogo te svi volimo Srećno i čuvaj se. Od tebe zavisi