Celebrity News

Šta to radiš crni Nikola? Đuričko iz Amerike slao intimne poruke OVOJ koleginici, hoće li mu Ljiljana oprostiti (FOTO)

Brak Nikole Đurička traje dve decenije

Šta to radiš crni Nikola? Đuričko iz Amerike slao intimne poruke OVOJ koleginici, hoće li mu Ljiljana oprostiti (FOTO)

Daleko od očiju javnosti i velke pompe 2002. godine otpočeo je brak Nikole Đurička i Liljane, tada Nešić. Par, koji se upoznao na snimanju filma "Kordon", na kom je Ljiljana radila kao producent, uskoro je svoju porodicu uvećao dobivši ćerku Nađu i sina Đorđa.

Pročitajte: Nikola Đuričko je sav ozaren upravo objavio NAJRADOSNIJE VESTI, pravo iz Amerike stiže velika sreća (FOTO)

Getty Images

 

Sklad, mir, ljubav, podrška i oslonac prve su reči na koje mnogi pomisle kada se spomene brak Nikole Đurička. Dramski umetnik i njegova izabranica u širokom luku izbegavaju skandale, nikada se za proteklih 20 godina ništa ružno nije moglo pročitatati o njihovom odnosu, a to koliko su privrženi jedno drugome dokazali su svojevremeno kada su spakovali kofere i zarad napretka u karijeri glumca zajedno sa decom optutovali preko grane. Život u Americi Nikolinom i Ljiljaninom odnosu dao je potpuno novu notu, dodatno su se zbližili i posvetili naslednicima. Glumac se iz inostranstva nekoliko puta oglašavao, a iz njegovih usta mogle su se čuti samo reči hvale za tamošnje uslove i to kako su se on i porodica snašli. S obzirom na to da sve ide svojim tokom i baš onako kako je bračni par zamišljao domaću javnost iznenadio je nedavni potez dramskog umetnika, a tiče se poruka i komplimenata upućenih koleginici u Srbiji putem "Instagrama".

Pročitajte:Iznenadiće vas kako izgleda: Ovo je brat Nikole Đurička, znate ga sa televizije (FOTO)

Instagram

 

Naime, Nikola je ispod objave mlade glumice Marte Bjelice stavio komentar koji su mnogi protumačili kao udvaranje. Na fotografiji nastaloj u Marakešu dramska umetnica pozira dok na glavi ima hidžab. Ispod vela vide joj se samo prekrasne zelene oči, što je, kako većina smatra, i navelo glumca da joj šaljivom, ironičnom rečenicom kaže koliko je zapravo lepa.

- Napokon da pokriješ to lice - napisao je Đuričko.

Pročitajte: Šta mu se dogodilo? Nikola Đuričko šokirao novim izgledom, evo zašto svi gledaju u njegove zube (foto)

Instagram

 

Da li je Ljiljana odmah ovo videla ne možemo sa sigurnošću da tvrdimo a u kolikoj meri će ovaj postupak uticati na brak Nikole Đurička vreme će pokazati.

 

 

Komentari (0)

Loading