Celebrity News

Dece nikad dosta: TRUDNA supruga Slobodana Ćustića odlučila se na krupan korak, stomačić joj tako divno pristaje (FOTO)

Supruga Slobodana Ćustića veoma je smela trudnica

Dece nikad dosta: TRUDNA supruga Slobodana Ćustića odlučila se na krupan korak, stomačić joj tako divno pristaje (FOTO)

Slobodan Ćustić obožavan je od strane mnogih kao Vukašin kog tumači u mega popularnoj seriji "Igra Sudbine", a njegov brak u kom više od decenije uživa sa predivnom Jelenom, pravi je primer neizmerne ljubavi i skladnosti. Supruga Slobodana Ćustića njegova je druga žena sa kojom se u ulozi oca ostvario četiri puta i dobio Vasilija Vida, Tanasija, Zariju i Ozrena, dok iz prvog braka ima dva sina, Nikolu i Ljubomira koji su sada odrasli i porodični ljudi.

Porodica Ćustić specifična je po mnogo čemu, počevši od toga što njihov broj članova danas prava retkost, a tokođe se ističu i po znatnoj razlici u godinama zbog koje im mnogi nisu predviđali svetlu budućnost. Ipak, da je 23, koliko je glumac stariji od supruge u njihovom slučaju samo broj oni pokazuju svakodnevno, a kako kažu prepoznali su se na prvi pogled.

Mirko Tabašević

 

- Znala sam sve i pre nego što smo se sreli. Neobjašnjivo je. Susret je to samo potvrdio. Osećaj je bio kao da se već dugo poznajemo - govorila je ranije Jelena, dok je Slobodan dodao da iluzija nije bilo.

- U tome su me sprečile moje godine. Tada sam bio nešto stariji od Jelene pa sam drugačije sve to gledao... a nisam razmišljao o braku, nikada.Ljubav je najvažnija i ljubav je pitanje odluke, neće sama od sebe da opstane. Ljubav je bokor ruža, ako se redovno i sa pažnjom održava, živeće - pričao je glumac.

Mirko Tabašević

 
 

Tada prediva trudnica Jelena, ispostavilo se veoma je hrabra žena koja se nije libila da dvoje dece rodi u svom domu.

- Porođaj kod kuće planirala sam još sa Vasilijem, ali nisam imala hrabrosti. Sada mi je krivo što to nisam uradila. Kad sam se porađala sa Zarijom, nimalo se nisam plašila ‒ pričala je hrabra mama nakon što je prvi put iskusila prednosti porođaja u toplini svog doma u čemu ju je glumac u potpunosti podržao:

- Naši sinovi razumno su prihvatili dolazak svoje sestre. Sin Vasilije bio je u šoku kada smo se vratili iz porodilišta sa bratom Tanasijem. Bio je potpuno iznenađen otkud beba. Ovako je video trenutak kada je naša devojčica došla na svet, posle čega je otišao u sobu da spava - rekao je glumac i dodao da je tog jutra bio najsrećniji čovek na svetu.

Petar Đorđević

 

Supruga Slobodana Ćustića posle porođaja nije išla u bolnicu, a kako kaže život se odmah nastavio te je ova hrabra žena nekoliko sati nakon dolaska bebe na svet, obavljala svakodnevne kućne poslove.

Komentari (0)

Loading