Celebrity News

Šta i da kaže o zetu koji je uhvaćen u preljubi: Fotke rođendana male Anike otkrile šta Mirkina majka misli o Vujadinu (FOTO)

Autor: | 08/10/2022

Ćerka Mirke Vasiljević i Vujadina Savića proslavila je prvi rođendan

Šta i da kaže o zetu koji je uhvaćen u preljubi: Fotke rođendana male Anike otkrile šta Mirkina majka misli o Vujadinu (FOTO)

Ćerka Mirke Vasiljević i Vujadina Savića, najmlađa od njihovo četvoro dece, pre nekoliko dana proslavila je svoj prvi rođendan. Ponosni roditelji nisu krili svoju sreću kada su devojčici najpre čestitali rođendan putem društvenih mreža, a kasnije su upriličili i veliku rođendansku proslavu koja je okupila sve Saviće i Vasiljeviće. Nove fotografije sa tog događaja stižu sada i to nakon što je Bojan Rajević, brat ponosne bake Marine Rajević Savić objavio nekoliko ovekovečenih trenutaka na svom "Instagram" profilu.

 

 

Lepo je što je ćerka Mirke Vasiljević i Vujadina Savića posle dužeg vremena okupila čitavu veliku porodicu a jednako srećna i ponosna bila je i druga baka Mirjana Vasiljević. Ona je sa Marinom i malom slavljenicom pozirala uz širok osmeh što dokazuje da su dve prije u veoma dobrim odnosima.

Pročitajte: Najmlađa ćerka Mirke Vasiljević i Vujadina Savića zvezda društvenih mreža: Fotografija male Anike je najslađe što ćete danas videti

 

 

Ćerka Mirke Vasiljević i Vujadina Savića je dobila tortu na čak četiri sprata što govori da su Mirka i Vujadin okupili veliki broj prijatelja koji su se Anikinom dolasku na svet radovali od srca, dok je dekoraciju upotpunilo mnogo balona. Mališani su uživali u brojnim zanimljivim sadržajima, a ponosni roditelji nisu krili sreću i oduševljenje povodom prvog rođendana malene Anike.

Komentari (0)

Loading