Celebrity News

Jednostavno, nije to to! Meni treba ljubav, on to ne zna da pruži: Mirka Vasiljević o RAZVODU od Vujadina

Problemi u braku Mirke Vasiljević i Vujadina Savića isplivali na površinu

Jednostavno, nije to to! Meni treba ljubav, on to ne zna da pruži: Mirka Vasiljević o RAZVODU od Vujadina

Glumica Mirka Vasiljević i fudbaler Vujadin Savić zajedno su više od deset godina, a njihovo poznanstvo datira još od najranijeg detinjstva. Vezu su otpočeli 2009. godine, kada su oboje bili vrlo mladi, a iz velike ljubavi imaju četvoro dece. Prvo dete, sina Andreja, par je dobio 2011. godine. Dve godine kasnije, 2013, rodila im se ćerka Adrijana, a 2014. dobili su treće dete - sina Mihajla. Sedam godina nakon toga njihova porodica uvećana je za još jednog člana - na svet je 2021. godine stigla još jedna devojčica, kojoj su dali ime Anika. Porodični odnosi kao i problemi u braku Mirke Vasiljević i Vujadina Savića godinama intrigiraju javnost.

Da u njihovom odnosu nije sve idealno često je tema portala, a sada je glumica otvorila dušu i iznela najnovije detalje te progovorila o promenama koje očekuje u porodičnom domu.

Pročitajte: Nema čega da se stidi - Mirka Vasiljević u kupaćem pokazala kako žena zaista izgleda posle četiri porođaja (FOTO)

Instagram

 

- Ko je više sa decom u toku tog dana on bude manje tolerantan sa klincima. Onda je ko ima više živaca i strpljenja. Do sada sam ja nekako bila više sa decom. Više smo mi njega pratili, pa sam ja svoj posao kombinovala i gledala da, kad deca imaju raspust, dođem u Srbiju i radim. E sad, s obzirom na to da imam nove projekte, sad više nije da me nema dva puta sedmično, već pet puta sedmično! Videćemo sad šta će se promeniti između Vujadina i mene, da li će se ta uloga u kući promeniti - rekla je Mirka za "Blic", pa se osvrnula na Vujadinovu tetovažu na grudima koju je uradio kako bi svojoj voljenoj dokazao ljubav:

Pročitajte: Ovaj čovek ne zna za granicu - Kako je Vujadin Savić PRED SVIMA RASPLAKAO Mirku, majku njegovo četvoro dece (FOTO)

instagram printscren

 

- Iznenadila sam se kad se skoro tetovirao, kad je istetovirao mene. Nisam neko ko je istetoviran, pa ni ne obraćam pažnju toliko na te tetovaže. Toliko ih ima kad izađem na ulicu, više ni ne primećujem kad neko nešto novo stavi. Volela bih uvek da kroz naš odnos pokaže emociju, kroz neko naše zajedničko vreme, a ne sad kroz te neke stvari, kao što su pokloni, tetovaže... Neke druge stvari su mi mnogo bitnije. Hvala, lepo je, al' mora više na drugu stranu da se potrudi. Nije to to - istakla je glumica za pomenuti list.

Pročitajte: KRAJ: Vujadin se spakovao i NAPUSTIO DOM, upravo sve potvrdio na Instagramu! Mirka u suzama

Instagram

 

Na česte spekulacije o problemima u braku, Mirka i Vujadin  nikada se nisu mnogo obazirali, već im je glavna preokupacija briga o naslednicima. Čini se da je u njihovom odnosu sve u najboljem redu, a šta se zaista dešava iza zatvorenih vrata, oni najbolje znaju.

Komentari (0)

Loading