Celebrity News

U helankama i bez šminke: Snimak Jelene Đoković u kućnom izdanju dok vežba sigurno ćete pogledati više puta, da li je ovo stvarno ona?

Snimak Jelene Đoković širi se društvenim mrežama

U helankama i bez šminke: Snimak Jelene Đoković u kućnom izdanju dok vežba sigurno ćete pogledati više puta, da li je ovo stvarno ona?

Nije tajna da je supruga Novaka Đokovića veoma aktivna na raznim poljima, pa tako pored fondacije koju uspešno vodi, ona se aktivno bavi i predavanjima na razne teme kako bi podigla svest o bitnim životnim temama, a takođe je i majka dvoje dece što nimalo nije lak posao. Ipak, Jelena pronalazi vremena i za sebe, a vitka linija kojom se može pohvaliti nije joj pala s neba, već se ona istinski posvećuje i svom fizičkom izgledu. Ona veoma vodi računa o zdravoj ishrani , a oim toga, za njen izgled zaduženi su i redovni treninzi. Vožnja bicikle, tenis, trčanje, joga, pilates, samo su neke od aktivnosti koje praktikuje, a najnoviji snimak Jelene Đoković na kom je predstavila svoj hobi izazvao je oduševljenje među brojnim pratiocima.

Naime, Jelena se na pomenutoj društvenoj mreži pohvalila kako je pronašla još jedan način da ostane u dobroj formi, a u pitanju je kapoera, kombinacija plesa i borilačke veštine koju često praktikuje i Nole. 

Pročitajte: PRINOVA u porodici Đoković - Biće ih još DVOJE, prelepim vestima pohvalio se PONOSNI NOVAK na Instagramu (FOTO)

 

 

- Otkrila sam kapueru ovog leta i počela da učim uz Pulmaoa. Prve dve nedelje sam hodala kao robot jer me je svaki deo tela boleo… nisam mogla 1 sklek da uradim - ni ženski! Tako da… ovo je stvarno napredak iako je daleko od idealnog ili nekog hvaljenja. Prosto uživam u pokretima, osećam se i malo detinjasto dok se kobajagi trudim da budem hrabra kad krene nogom ka meni i tako…. Lepo je. Drugačije je - napisala je Jelena u opisu.

Snimak Jelene Đoković izazvao je veliku pažnju te su usledili brojni pozitivni komentari na račun njenog  izgleda kao i savršeno oblikovanih trbušnjaka koji su ovom prilikom izbili u prvi plan.

Komentari (0)

Loading