Celebrity News

Sve zanima Anastasijina afera s Novakom: Jelena Đoković se PRVI PUT obratila direktno Cecinoj ćerki (FOTO)

Autor: | 04/10/2022

Odnos Anastasije Ražnatović i Jelene Đoković opterećen je teškim optužbama

Sve zanima Anastasijina afera s Novakom: Jelena Đoković se PRVI PUT obratila direktno Cecinoj ćerki (FOTO)

Novaka Đokovića tokom slavne karijere spajali su s brojnim inostranim i domaćim javnim ličnostima, uprkos činjenici da je praktično još od stasavanja njegove sportske karijere bio u vezi sa današnjom suprugom Jelenom Đoković. Retko koja od svih tih priča imala je dodira sa istinom, ali ona koja navodno nije uopšte jeste trač da je Đoković imao nekakvu aferu sa Anastasijom Ražnatović, ćerkom slavne Cece. Odnos Anastasije Ražnatović i Jelene Đoković samim tim je doveden u pitanje, još od prvog dana kada su takve spekulacije izašle u javnost, a kasnije kada su one ponavljane uprkos demantijima postojao je rizik da se on dodatno pogorša.

Instagram / Profimedia

 

Odnos Anastasije Ražnatović i Jelene Đoković, međutim, odolevao je takvim opasnostima. Cecina naslednica odmah je izašla u javnost s pojavom takvih navoda i stavila tačku na sve priče.

- To mi je baš užas. Bilo je mnogo takvih naslova, a najgore mi je što narod veruje i misle da ja to guram u novine. A nije baš tako. Pišu da bi se prodavalo, lupe svašta ne bi li se prodalo, a nije im bitno da li je to istina ili ne - izjavila je svojevremeno mlada pevačica.

Pročitajte: ČESTITAMO! Anastasija obradovala porodice Ražnatović i Gudelj PRELEPIM VESTIMA posle šest meseci veze, svi čestitaju (FOTO)

Instagram printscreen

 

 

 

Da odnos Anastasije Ražnatović i Jelene Đoković ipak nije poljuljan kasnije je pokazala i Novakova supruga. Naime, pre samo nekoliko dana Anastasija je na svom profilu na Instagramu objavila snimak gostovanja kod Milana Kalinića u emisiji "Preživeli". Podelila je emotivan deo, gde je otpevala numeru koja je blago rečeno raspametila pratioce kao i njene brojne kolege sa estrade, a zatim je usledila i Jelenina reakcija.

- Wow wow wow", oduševljeno je Jelena prokomentarisala Anastasijinu izvedbu i tako definitivno stavila tačku na sve tračeve i gradske spekulacije a Cecina ćerka se na to zahvalila.

Komentari (0)

Loading