Celebrity News

Stilista Lepe Brene obuo štikle i slikao se u njenim čarapama: Internet bruji, a evo šta pevačica kaže na ovo (FOTO)

Autor: | 09/10/2022

Boris Kargotić otišao je korak dalje

Stilista Lepe Brene obuo štikle i slikao se u njenim čarapama: Internet bruji, a evo šta pevačica kaže na ovo (FOTO)

Slobodno se može reći da je Boris Kargotić jedan od kontroverznijih modnih dizajnera sa naših prostora, pre svega zahvaljujući njegovom britkom jeziku kada treba komentarisati stil javnih ličnosti, ali takođe spada i u najtalentovanije pa i svetski najuspešnije jer su nadaleko poznate njegove kreacije koje je čak nekoliko puta za sebe birala Madona lično. Međutim, on neretko sarađuje i sa domaćim kraljicama muzičke scene pa je nedavno posetio promociju novog brenda čarapa legendarne Lepe Brene ali je zatim rešio da ode i korak dalje.

Instagram

 

Naime, Boris Kargotić je do te mere bio inspirisan promotivnom fotografijom koju je Brena napravila za svoj brend, da je dizajner poželeo da uradi kopiju, dakle da se slika kao Brena u istoj pozi i na isti način. Naravno da je to takođe izazvalo mnogo reakcija, ali kontroverzni dizajner ne haje za komentare. Čini se da je čak i Brena ovaj njegov potez našla simpatičnim, a svakako je i vrsta laskavog priznanja pevačici kojoj je osnivanje novog brenda veoma važan poslovni poduhvat.

Pročitajte: Boris Kargotić: DUGIM JEZIKOM BRANIM SE OD NAPADA

 

 

Boris Kargotić godinama unazad dobija priznanja kao jedan od važnijih kreatora na našoj javnoj sceni. Oblačio je Anu Nikolić, Gogu Sekulić, Marinu Visković, za Evroviziju je čak oblačio članice bivšeg sastava "Hurricane", ali čini se da je njegovo ime još jače odjeknulo na svetskoj sceni pa su pored Madone njegov rad hvalile zvezde poput Bijonse, Lejdi Gage, Niki Minaž i drugih.

Komentari (0)

Loading