Celebrity News

Živojinovići sa snajom ne mogu da pronađu zajednički jezik! Ovoga puta Brena na udaru Aleksandre Prijović: Ti nisi moja svekrva (FOTO)

Svekrva Aleksandre Prijović posle dužeg vremena pojavila se u javnosti

Živojinovići sa snajom ne mogu da pronađu zajednički jezik! Ovoga puta Brena na udaru Aleksandre Prijović: Ti nisi moja svekrva (FOTO)

Majka Filipa Živojinovića iliti svekrva Aleksandre Prijović povučena je osoba, koja za razliku od ostatka poznate porodice ne voli javna pojavljivanja. Retko kada ćete Zoricu Nakić, zapravo Desnicu videti po gradskim događajima, ipak nedavno s jakim razlogom ona je učinila ustupak i snaji i sinu se pridružila u poziraju pred objektivima fotoreportera.

Pročitajte: Majka i očuh Aleksandre Prijović imaju RAZLOG ZA SREĆU: Konačno lepe vesti i za Borku, Prija uplakana (FOTO)

Ata Images

 

Naime, Filip, Aleksandra i Zorica bili su gosti na promociji Filipove maćehe Lepe Brene, koja je javnosti predstavila svoj novi biznis. Reč je o proizvodnji i prodaji magičnih unihop čarapa, koje navodno prekirivaju sve nedostatke na ženskom telu. Ova zanimljiva priča i koncept privukli su mnoge javne ličnosti, a Zorica, koja je oduvek u dobrim odnosima sa muzičkom zvezdom, našla se u prvom redu.

Pročitajte: Filip već dugo ne dolazi kući! Porodični prijatelj otkriva: Prijovićkin brak je VELIKA FARSA

Boško Karanović

 

Odmah do nje sedeli su sin i snaja, a iako je Brena bila zvezda večeri oboje se iz nekog razloga tokom čitave promocije nisu odvajali od Zorice, tek što su se sa Brenom i Bobom pozdravili. Mnogi koji su svedočili tome došli su do zaključka da Prija favorizuje Zoricu naspram Brene, te da više nju voli. Na sreću reč je o pojedincima. Velika većina svesna je da je svekrva Aleksandre Prijović malo koga na događaju poznavala te da je logičan sled bio da bude u društvu sina i snaje.

Pročitajte: Nije zaboravila odakle potiče: Aleksandra Prijović oduševila skromnom proslavom rođendana, mama i tata ponovo zajedno (foto)

Boško Karanović

 

Uprkos želji medija da ih posvađaju Prija i Brena vole se kao prvog dana i to ne kao svekrva i snaja, veća kao odlične prijateljice, koje razmenjuju mišljenja, savete, a pevačica nije krila da je zbog novog poteza u biznisu balkanske zvezde bila preponosna, najviše zbog toga jer je glava produkcijskog dela priče bio niko drugi do njen muž.

Komentari (0)

Loading