Celebrity News

Cecina svekrva imala je želju koju je pevačica morala da ispuni: Reči Arkanove majke i danas svi pamte, Ceca nije uspela da sakrije

Autor: | 09/10/2022

Venčanje Veljka i Bogdane sentimentalni je osvrt na Cecinu i Arkanovu svadbu

Cecina svekrva imala je želju koju je pevačica morala da ispuni: Reči Arkanove majke i danas svi pamte, Ceca nije uspela da sakrije

Pre nešto manje od trideset godina kolona od čak šezdeset vozila u šest ujutru krenula je ka rodnom mestu  Cece Ražnatović, tada Veličković na čelu sa Arkanom koji je na sebi imao crnogorsku narodnu nošnju. Porodica je dočekala svatove u Žitorađi, te je započeo tradicionalni običaj darivanja mlade, a potom je Cecu iz porodičnog doma izveo otac Slobodan. Odatle su se zaputili u Beograd, u crkvu Svetog Arhangela Gavrila gde je održana svečana ceremonija. Venčanje Veljka i Bogdane održano u novembru 2019. godine, bilo je na neki način osvrt na Cecinu i Arkanovu "svadbu decenije" kako su je mnogi nazivali.

 

Na dan svog venčanja, Ceca je u crkvu ušla u raskošnoj venčanici, koju je 24 godine kasnije ponela njena snaja, međutim jedan od najemotivnijih trenutaka bio je kada su se nakon što su se pred Bogom zavetovali na večnu ljubav, mladenci uputili u porodični dom gde ih je čekala Željkova majka, Slavka Josifović.

Pročitajte: TRUDNA Bogdana Ražnatović! Ceca postaje baka po drugi put, evo kog pola je beba i koje ime su izabrali (VIDEO)

Privatna Arhiva

 

Svekrva je, naime darivala snaju porodičnim nasleđem, a njene reči i dana se prepričavaju:

- Darujem te ovim zlatnim dukatom, koji je iz 1700. godine. Od moje prababe, a vaše čukunbabe. Da brak bude srećan i dugovečan - rekla je svekrva te poklonila Ceci zlatni dukat, a godinama kasnije, kako običaji nalažu i Ceca je svojoj snajki Bogdani tradicionalno predala ovaj vredan dar.

Pročitajte: Ipak je to Veljkov sin - Mali Željko Ražnatović ima prvu simpatiju, ova fotografija će raznežiti i one sa najtvrđim srcem

Boško Karanović

 

Podsećanja radi, venčanje Veljka i Bogdane održano je u Hramu Svetog Save, dok su građanski brak sklopili u elitnom beogradskom hotelu gde je i upriličeno gala slavlje.

Komentari (0)

Loading