Celebrity News

Bazen, čempresi i ruže: Zavirite u raskošni dom Dragana Džajića, porodica je sebi stvorila RAJ NA ZEMLJI (FOTO)

Autor: | 09/10/2022

Dom Dragana Džajića jedan je od najraskošnijih na Dedinju

Bazen, čempresi i ruže: Zavirite u raskošni dom Dragana Džajića, porodica je sebi stvorila RAJ NA ZEMLJI (FOTO)

Iako dom Dragana Džajića izgleda sasvim obično kada se posmatra sa ulica beogradskog Dedinja, iza kapije se krije pravi raj a verovatno je baš takvom neupadljivošću legendarni fudbaler uspeo da zaštiti privatnost svoje porodice tokom svih ovih godina. Iako njegove ćerke Sanja i Dragana imaju još neke adrese danas kada žive svoje bračne živote, ova vila uvek će se smatrati jedinom porodičnom kućom i domom svih Džajića u kojem njegove naslednice i danas provode mnogo vremena sa svojom decom.

Andreja Damnjanović

 

Dom Dragana Džajića, naravno, ne bi bio kompletan bez njegove supruge Branke koja se najviše posvećuje pružanju topline ovom porodičnom gnezdu. U dvorištu se nalazi impresivna bašta sa uredno podšišanom travom, čempresima, bazenom i mnogo ruža. Kaskade i stepeništa koja vode od terase u vrt, ipak, napravljena su diskretno i nepretenciozno, bez ikakvog uočljivog znaka neukusne raskoši.

Andreja Damnjanović

 

Fotografije koje nam bar na kratko pružaju priliku da zavirimo u dom Dragana Džajića i njegove porodice, nastale su kada je Džaja punio jubilarnih sedamdeset godina. Tada je on dao i veliki intervju za "Story" u kojem je naglasio važnost porodice koju je stekao.

Pročitajte: Ovako to izgleda kada Džaja unuku slavi rođendan! Zavirite na zabavu malog Luke, koji je slika i prilika ponosnog dede (FOTO)

Andreja Damnjanović

 

- Ne mešam se u izbore i odluke svojih ćerki. Takav je generalno bio naš pristup vaspitanju. Znam šta sam im rekao, čemu sam ih naučio, a u dosadašnjem životu pokazale su veliku odgovornost. Nikad me nisu obrukale. Uspešno su završile studije, dobro su obrazovane, sad ćemo videti kuda će to dalje ići, nadam se da će biti dovoljno pametne da se uključe u nešto što će njima odgovarati. Sanja se školovala u Londonu, a Dragana ovde i u Monaku - rekao je tada Džaja i dodao:

Andreja Damnjanović

 

- I Branki i meni bilo je najvažnije da im obezbedimo što bolje obrazovanje. Sve drugo je manje ili više sporedno. Ako je nekom priroda podarila nešto, to je u redu, nemam ništa protiv, svakako čovek ima više mogućnosti ako je lep. Ali nama, kao roditeljima, obrazovanje je bilo na prvom mestu. U to smo najviše ulagali i drago mi je što smo uspeli u tome. Nikad se ne zna šta život nosi i kako će se razvijati, ali do ovog trenutka više sam nego zadovoljan svojom decom - izjavio je slavni fudbaler.

Andreja Damnjanović

 

Dom Dragana Džajića postalo je Dedinje davne 2003. godine, a fudbaler je pre toga živeo na Karaburmi. Nikada nije zaboravio svoj kraj i postoje brojne priče o tome kako je nastavio da pomaže starim prijateljima i komšijama kad god bi mu se ukazala prilika. Džaja danas živi mirnim, povučenim životom ali voli i da se povremeno rekreativno lati sporta. Takođe, vodi računa kakva mu je ishrana u godinama koje danas ima.

Pročitajte: EKSKLUZIVNO za magazin "Story" Dragan Džajić: DVOSTRUKA RADOST U PORODICI

Andreja Damnjanović

 

-  Volim da pojedem, ali ne preterujem. Ne znam mnogo, ali znam šta mi prija. Ako osetim da sam preterao, sutradan malo više šetam ili plivam. Nekad sam malo igrao i tenis. Uvek moram da se krećem, to je ta aktivnost i kondicija koja čini da se dobro osećam. Prekinuo sam da igram fudbal u 32. godini. Deset godina igrao sam za veterane, posle toga počeo sam ili da šetam, ili da plivam, ili da trčkaram, u zavisnosti od toga kako su godine išle. Sad šetam, pređem po četiri ili pet kilometara barem pet puta nedeljno, odem na bazen, malo isplivam. Znam svoj organizam i šta mu treba. To je posledica godina i bavljenja sportom. Čovek mora sam sebi nekad da bude doktor. A eto, ne mogu bez fizičke aktivnosti. Umorim se kad tri dana nisam aktivan - ispričao je slavni fudbaler.

Komentari (0)

Loading