Celebrity News

Ovako to izgleda kada Džaja unuku slavi rođendan! Zavirite na zabavu malog Luke, koji je slika i prilika ponosnog dede (FOTO)

Unuk Dragana Džajića napunio je pet godina

Ovako to izgleda kada Džaja unuku slavi rođendan! Zavirite na zabavu malog Luke, koji je slika i prilika ponosnog dede (FOTO)

Stariji unuk Dragana Džajića Džaje, Luka obeležio je nedavno peti rođendan, a ponosni deda nije krio sreću što je dočekao da mu naslednik stasa pa da mogu njih dvojica povremeno i bez nadzora mame i tate da se druže, igraju fudbal i prošetaju.

Pročitajte: Unutrašnjost njihovog porodičnog gnezda se dobro čuva: Zavirite u dom Dragane Džajić i Miloša Ivanovića (FOTO)

Instagram

 

Proslavu za najuži krug ljudi ćerka bivšeg sportiste Sanja Džajić prvencu je upriličila u prirodi, a sve je bilo dekorisano u stillu njegovih omiljenih crtanih junaka. Na balonima se mogao videti Mister Bin, Super Mario; Miki Maus, automobili...a istim tim detaljma ukrašena je i predivna torta, koju je unuk Dragana Džajića odmah poželeo da podeli sa zvanicama, među kojima su se našli njegovi prijatelji iz vrtića, ali i deca porodičnih prijatelja.

Pročitajte: Dragana Džajić KONAČNO otkrila kako se slaže sa zaovom Anom Ivanović

Instagram

 

Puno je bilo prostora za igru, trčanje, druženje sa animatorima  što je malom slavljeniku i njegovim zvanicama bilo i najvažnije. Stariji gosti, pak uživali su u zakusci, piću i muzici. 

Pročitajte: Family Time: Dragana Džajić i Miloš Ivanović u poseti Ani i Bastijanu na Majorki, preslatki Vid ukrao je tetkino srce (foto)

Instagram

 

Tetka mališana Dragana Džajić takođe je prisustvovala, kao i baka Branka Džajić, žena vanredne lepote i držanja. Na rođendanu unuka ona se pojavila u providnoj til šarenoj haljini, a svi su komentarisali da izgleda mlađe od svojih ćerki te da je prosto neverovatno da ima čak tri unučeta.

Pročitajte: Skockani i zaljubljeni kao nikada: Dragana Džajić i Miloš Ivanović konačno zajedno u javnosti (foto)

Instagram

 
 

Svi su se potrudili da Luki ulepšaju dan, a vrhunac slavlja dogodio se kada je bilo vreme za poklone. Unuk Dragana Džajića Džaje dobio je sve što je poželeo za šta je delimično i deda zaslužan.

 

Komentari (0)

Loading