Celebrity News

Baš se opustila na odmoru: Pojavila se jedina fotografija Dragane Mirković u kupaćem kostimu, zašto ona ovo krije?

Autor: | 09/10/2022

Dragana Mirković u kupaćem kostimu zatekla se samo jednom

Baš se opustila na odmoru: Pojavila se jedina fotografija Dragane Mirković u kupaćem kostimu, zašto ona ovo krije?

Uprkos njenom prilično dugačkom stažu na estradnoj sceni, Dragana Mirković u kupaćem kostimu nije prizor koji se prečesto mogao videti, makar ne u javnosti. Ako ste se možda pitali, to uopšte nije slučajno. Folk pevačica ima princip od kojeg ne odstupa i svesno izbegava da nosi ovaj odevni predmet ma koliko bio neizostavan u letnjem periodu. Ipak, za 34 godine njene bogate karijere samo jednom je u tim smislu napravila ustupak pa je bila u kupaćem dok su u blizini bili fotoaparati.

 

 

Dragana Mirković u kupaćem kostimu zatekla se kada je posetila jedan akvapark sa delfinima i tada je bila toliko obuzeta lepim emocijama dok se družila sa ovim plemenitim životinjama da je zaboravila na sve stege i pravila. Tada se pokazalo da pevačica nema razlog da se bilo čega stidi jer odlično izgleda i u tom izdanju.

Pročitajte: Zloupotrebljena sam! Ćerka Dragane Mirković prvi put progovorila, potresla sve! Brat je podržao (FOTO)

Instagram

 

Međutim, Dragana Mirković u kupaćem kostimu ne želi da bude jer joj je previše neprijatno da javnost ocenjuje i taj deo njene privatnosti. Svesna je koliko ljudi znaju da budu nemilosrdni u komentarima na račun nečije linije pa joj je lakše da se time ne zamara.

 

 

- Postojim 34 godine na estradi i nikada niko nije imao moju sliku u kupaćem kostimu. Kada su me zvali da se slikam, ja sam to uvek odbijala. Nisam manekenka i kao pevač smatram da ne treba da se slikam u kupaćem kostimu. Meni je to bilo neprijatno, iskreno - objasnila je pevačica jednom prilikom.

Komentari (0)

Loading