Celebrity News

OŠIŠALA SE DO GLAVE! Od duge crne kose ništa nije ostalo: Dragana šokirala porodicu i fanove (FOTO)

Izgled Dragane Mirković ne prestaje da se komentariše

OŠIŠALA SE DO GLAVE! Od duge crne kose ništa nije ostalo: Dragana šokirala porodicu i fanove (FOTO)

Jedna od najuspešnijih pevačica na našim prostorima karijeru nikada nije gradila na skandalima već se za svoje parče estradnog neba izborila raskošnim glasom i vanvremenskim pesmama. Iako uvek smerna i dostojanstvena velika zvezda poput nje neprestano je u žiži interesovanja, pa je tako i ovog puta izgled Dragane Mirković glavna tema javnosti. Balkanska diva kako je mnogi nazivaju, napravila je pravu pometnju na "Instagramu", a za to je bila dovoljna samo jedna uspomena iz osamdesetih godina.

Naime, na pomenutoj društvenoj platformi osvanula je stara fotografija na kojoj je izgled Dragane Mirković potpuno drugačiji, a mnogi se slažu da je kao i sada, pevačica i u mladosti plenila lepotom, šarmom i harizmom.

Pročitajte: Lagana letnja haljina Dragane Mirković savršena je za kraj avgusta - Kako biste je vi ukombinovali? (FOTO)

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @estradni.arhiv

 

Kratka frizura koja je tada bila popularna svedoči da je pevačica uvek bila u korak sa trendovima, a široki osmeh koji je na slici krasi i danas je Draganin zaštitni znak.

U odnosu na to kako je izgledala na početku karijere, evidentno je da je došlo do određenih promena što je i očekivano, međutim izgled Dragane Mirković naišao je mahom na pohvalne komentare i mnogi su pevačici predložili da se osmeli te svoju dugu kosu skrati kao tada. 

Komentari (0)

Loading