Celebrity News

Fotografija Suzane Mančić koja će vas šokirati: Osušila se i skinula 10 kilograma, šta je uzrok ovako nagle promene

Fotografija Suzane Mančić izazvala je mnogobrojne reakcije

Fotografija Suzane Mančić koja će vas šokirati: Osušila se i skinula 10 kilograma, šta je uzrok ovako nagle promene

Nekadašnja "Loto devojka" kako je mnogi oslovljavaju, na sceni je skoro pola veka. S nepunih 18 godina zakoračila je u javni život, a od tada ne prestaje da zrači lepotom, harizmom i pozitivnom energijom čemu svedoči i fotografija Suzane Mančić, koja može se reći izgleda bolje nego ikad.

Naime, voditeljka već neko vreme boravi u Varšavi, u Poljskoj odakle svoje pratioce izveštava o aktivnostima koje praktikuje, a prelepih lokacija koje posećuje ne manjka, te nije moglo proći nezapaženo da ona i te kako zna sebi da da oduška, te da uživa u čarima lepog putovanja.

Pročitajte: Simica može samo da gleda i plače - Partner Suzane Mančić sada je ovaj poznati frajer, cela Jugoslavija ga je OBOŽAVALA (FOTO)

Instagram printscreen

 

Širok osmeh koji je postao njen zaštitni znak, Suzana ne skida sa lica, a mnogima je zapala za oko i njena vitka figura te mnogi komentarišu da je dosta oslabila i da joj nova kilaža odlično pristaje. 

Fotografija Suzane Mančić dokaz je da je vreme za nju stalo, pa ne čudi činjenica što godinama slovi za jednu od negovanijih poznatih dama koje i te kako vode računa o svom izgledu. 

Komentari (0)

Loading