Celebrity News

Muž je prevaziđena kategorija! Fotografije Jovane Joksimović u provodu zapalile internet, evo ko je sad mazi po kolenima

Jovana Joksimović u provodu privukla je veliku pažnju

Muž je prevaziđena kategorija! Fotografije Jovane Joksimović u provodu zapalile internet, evo ko je sad mazi po kolenima

Prava je retkost videti suprugu Željka Joksimovića u potpuno opuštenom izdanju jer voditeljka svoj privatni život vešto dozira u javnosti i veoma vodi računa šta plasira u medijima, ali sada je, čini se napravila presedan te na društvenim mrežama možemo videti da Jovana Joksimović u provodu i te kako zna da uživa.

Poznato je da lepa voditeljka godinama neguje prijateljske odnose sa mnogim poznatim damama, a jedna od njenih dugogodišnjih prijateljica sa kojom se intenzivno druži je i Marija Tarlać putem čije društvene mreže "Instagram" smo imali prilike da vidimo Jovanu i u malo drugačijem svetlu.

Instagram printscreen

 

Naime, dizajnerka je objavila interesantnu fotku, a društvo je drugaricama pravilo još jedno poznato lice, Sandra Perović, voditeljka RTS-a, te je dobar provod nesumnjivo bio zagarantovan. Ako je suditi po njihovom vedrom raspoloženju, koleginice i prijateljice odlično su se zabavljale budući da nisu skidale osmehe sa lica, a fotografije su tu da posvedoče.

Instagram printscreen

 

Dizajnerka i voditeljka inače veoma su bliske, često putuju zajedno, a Marija je prva među zvanicama na svakom privatnom slavlju Joksimovića. Ona skoro da nije propustila nijedan beogradski koncert ili nastup Jovaninog supruga Željka čija je i glavna stilistkinja.

O svom prijateljstvu one nikada nisu javno pričale, međutim ako je sudeći po objavama, Jovana Joksimović u provodu najviše uživa upravo sa Marijom.

Komentari (0)

Loading