Celebrity News

Tatina PRVA RADOST: Mina Joksimović obradovala oca PRELEPIM VESTIMA, svi joj čestitaju! A evo šta kaže maćeha Jovana (FOTO)

Ćerka Željka Joksimovića tatu je učinila ponosnim

Tatina PRVA RADOST: Mina Joksimović obradovala oca PRELEPIM VESTIMA, svi joj čestitaju! A evo šta kaže maćeha Jovana (FOTO)

Jedan od omiljenih pevača u skladnom je braku sa voditeljkom Jovanom Joksimović više od deceniju i sa njom ima troje dece, a ćerka Željka Joksimovića iz prvog braka, Mina izrasla je u prvu lepoticu i sada je svog poznatog oca učinila veoma ponosnim. 

Pročitajte: Mina ne može da sakrije NETRPELJIVOST prema maćehi Jovani! Isplivao dokaz problema u porodici Joksimović

 

 

Naime, talentovana i uspešna mlada devojka rešila je da krene očevim stopama kada je upisala Muzičku akademiju, a nakon toga i diplomirala da bi sada svoje obrazovanje podigla na viši nivo i pohvalila se Master studijama.

Lepa ćerka Željka Joksimovića svoje mnogobrojne pratioce na društvenim mrežama obradovala je ovom pohvalnom vešću objavivši fotografiju sa komentarom: "Upisala Master!"

Pročitajte: Mina, zlato, kad pre? Ćerka Željka Joksimovića obradovala oca NAJRADOSNIJOM VEŠĆU, majka Vesna briše suze (FOTO)

 

 

Lajkovi i komentari na konto njene objave ne prestaju da se nižu i mnogobrojni fanovi pružaju reči podrške, a nema sumnje da je tata Željko u ovom trenutku najponosniji te da mu je srce puno jer je njegova naslednica na pragu da ostvari sve svoje snove.

Komentari (0)

Loading