Celebrity News

NEPRIJATNO! Kad Željkova žena pozove njegovu bivšu: Leontina otkriva detalje telefonskog razgovora sa Jovanom Joksimović

Pomirili se Leontina Vukomanović i Željko Joksimović vest je koja je šokirala javnost

NEPRIJATNO! Kad Željkova žena pozove njegovu bivšu: Leontina otkriva detalje telefonskog razgovora sa Jovanom Joksimović

Pomirili se Leontina Vukomanović i Željko Joksimović, kantautorka sve potvrdila.

Vest o ponovnoj saradnji bivših ljubavika potpuno je šokirala medije i javnost, ali ne toliko koliko činjenica da je pomirenju kumovala niko drugi do Željkova supruga Jovana Joksimović.

Pročitajte: Željku i Jovani POPUSTILE KOČNICE! Pogledajte kako su se ponašali sinoć na žurki KAD SU MISLILI DA IH NIKO NE SNIMA (FOTO)

Boško Karanović

 

Bez obzira na devetogodišnju pauzu, profesionalnu i privatnu, koja je usledila između Leontine i Željka, voditeljka i pevačica nastavile su da se druže. Jovana je Leontinu često gostila u svojoj emisiji, a ova joj se rado odazivala. Ravno je čudo to što su sadašnja i bivša izabranica ostale u kontaktu, ali to je činjenica, kao i to da je nakon devet godina došlo do pomirenja, koje je javnost toliko dugo priželjkvala.

Pročitajte: Evo zašto SVI komentarišu novu fotografiju Jovane i Željka Joksimovića sa letovanja

Boško Karanović

 

Voleli se ili ne, činjenica je da su zajedničkim snagama Leontina i Željko napravili neke od najvećih domaćih hitova, što za njega samog, što za druge izvođače, a da bi bilo šteta da se to ne nastavi palo je na pamet Jovani, koja je lično suprugu predložila da na novom albumu sarađuje sa Vukomanovićevom. Takođe, ona je preuzela prve korake ka normalizovanju odnosa bivših ljubavnika, te je odmah pozvala Vukomanovićevu, koju nije bilo potrebno mnogo ubeđivati. Zapravo, ona je Željku poklonila pesmu koju je pravila za sebe, što dodatno ide u prilog tome da će se iz pomirenja izroditi i divno prijateljstvo. Bračni par i kantautorka par dana kasnije te 2013. godine kada je do pomirenja i došlo, našli su se u studiju, a interesantno je da su se svi ponašali kao da do svađe nije ni došlo.

Pročitajte: Pale su maske: Konačno otkrivena istina o sukobu Jovane i majke Željka Joksimovića

Petar Đorđević/Boško Karanović

 

Pomirili se Leontina Vukomanović i Željko Joksimović vest je koju je i kantautorka lično za medije potvrdila.
- Pesmu sam napravila za svoju dušu. Tek posle razgovora sa Jovanom shvatila sam da treba da je pustim od sebe. Željko i ja nismo sarađivali devet godina i da nije bilo Jovane, kod koje redovno gostujem i koja je kumovala svemu ovome, ko zna da li bi uopšte došlo do ove kombinacije - rekla je pevačica, a njena pesma "Ludak kao ja"  u Željkovoj izvedbi oduševila je publiku.

Komentari (0)

Loading