Celebrity News

Ćerki su dali ime Klara, ali za sina su bili BAŠ kreativni: Evo kako izgledaju deca Marka i Milice Kon, oni su centar njihovog sveta (FOTO)

Autor: | 11/10/2022

Deca Marka Kona promenila su njegov život

Ćerki su dali ime Klara, ali za sina su bili BAŠ kreativni: Evo kako izgledaju deca Marka i Milice Kon, oni su centar njihovog sveta (FOTO)

Deca Marka Kona koje poznati muzičar ima sa suprugom Milicom najveće su blago u životu ovog bračnog para i porodici koju su pre više od decenije zajedno formirali kada su stupili u brak. Voditeljka i uspešni kompozitor i producent krajem ovog meseca proslaviće sedmi rođendan ćerke Klare, dok se njihov sin Ernest priključio porodici pre nepunih pet godina.

Dok se vode polemike o tome na koga više liče deca Marka Kona i njegove supruge zaključak oko kojeg se svi slažu glasi da su neodoljivi. Marko i Milica više puta su u javnosti isticali kako su deca njihovi pokretači i najveći motiv za sve što danas rade.

Pročitajte: Zaboravljene burme i peh sa venčanicom: Ovako je izgledalo venčanje Milice i Marka Kona (FOTO)

- Trudim se da budem dosledna majka. To je ključ. I to me je 2020. godina naučila. Deca vole doslednost. Da znaju šta ih čeka. Jak zid. Okvir u kojem mogu da se kreću. Tako da nisam ni jedno ni drugo. Ono što je važno, toga se držim, a što nije ispunjavam im želje - izjavila je ranije Milica Kon dok je apropo polemike o tome na koga deca Marka Kona liče istakla da su po njenom mišljenju i sin i ćerka prilično svoji.

Privatna Arhiva

 

- Baš su svoji. Imaju nijanse koje se naziru, ali su apsolutno jedinstveni. Oni su nekako navikli da smo Marko i ja stalno na TV. Prođu pored TV i uzviknu: “Evo je mama/ evo ga tata.” I uvek kažu: “Mama, baš si lepa - izjavila je Milica.

Deca Marka Kona bitno su promenila njegov život pa je i muzičar jednomn prilikom govorio o toj razlici.

- Promene se prioriteti u životu i sve ide na bolje. Sve je bolje, i naš odnos je bolji - rekao je Marko o sebi i supruzi.

Komentari (0)

Loading