Celebrity News

Partner Vesne Čipčić je OVAJ DUGOKOSI DASA, nije uspela da sakrije STRAST I LJUBAV: Ćerka Anja ne želi da komentariše (FOTO)

Autor: | 11/10/2022

Partner Vesne Čipčić dugo se nigde nije mogao videti

Partner Vesne Čipčić je OVAJ DUGOKOSI DASA, nije uspela da sakrije STRAST I LJUBAV: Ćerka Anja ne želi da komentariše (FOTO)

Dok je već godinama unazad nepoznato ko je partner Vesne Čipčić i da li ga poznata glumica uopšte ima, nedavno je na površinu isplivala jedna njena ljubav iz prošlosti koja je sve šokirala. Verovatno ništa ne bi odjeknulo tako snažno da se ne radi o ocu jedne poznate pevačice pa je čitava priča ubrzo postala dosta intrigantna. Poznata glumica već dugo nije potvrđivala svoj emotivni status, a sve otkako se razvela od supruga Aleksandra Alača, s kojim je dobila ćerku Anju i sina Ivana, nije govorila o svom ljubavnom životu. Međutim, veza o kojoj se ovih dana govori potvrđuje da glumica jeste bila ostvarena u ljubavi nakon braka sa Alačom.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vesna Cipcic (@cipcicvesna)

 

Naime, partner Vesne Čipčić nakon razvoda bio je Zoran Tairović, otac poznate folk pevačice Tee Tairović, koja pre više od deset godina kada je ova veza trajala, doduše, nije bila poznata ličnost. Za njihovu romansu se saznalo 2012. godine, kada su se i rastali, ali ono što je zanimljivo jeste da su pune četiri godine bili u ljubavi. Vesna se nikada nije naročito oglašavala o tome, a Tairović jeste potvrdio da su bili u vezi, iako je istakao da već duže od decenije nisu zajedno.

Pročitajte: Zavirite u porodičnu vilu Vesne Čipčić na Vračaru: Raskošna bašta u kojoj glumica provodi dane će vas očarati (FOTO)

 

 

O njihovoj romansi jednom su za medije posvedočile komšije Zorana Tairovića i otkrile da bivši partner Vesne Čipčić više ne stanuje na istoj adresi otkako se sve dogodilo.

- On je stalno pravio neka okupljanja, bilo je tu alkohola, muzike, ma svačega je bilo, valjda su umetnici takvi. Nikada nisam videla suprugu i ćerku, dolazile su ovde neke žene, ali nisam želela da guram nos u tuđa posla. Znam da je bio u emotivnoj vezi sa glumicom Vesnom Čipčić - ispričala je njegova komšinica.

Komentari (0)

Loading