Celebrity News

Od razvoda od Alača nije imala nikoga, a sada je ON ljubi: Vesna Čipčić u zagrljaju OVOG muškarca blista (FOTO)

Emotivni život Vesne Čipčić prava je enigma

Od razvoda od Alača nije imala nikoga, a sada je ON ljubi: Vesna Čipčić u zagrljaju OVOG muškarca blista (FOTO)

Nakon što se razvela od Aleksandra Alačaemotivni život Vesne Čipčić postao je prava enigma za medije. Dramska umetnica o razlazu od kolege i oca svoje dvoje dece Ivana i Anje nije želela mnogo da govori, a godinama kasnije kada bi joj neko spomenuo novu ljubav tvrdila je da za to još uvek nije spremna. 

Pročitajte: Zavirite u porodičnu vilu Vesne Čipčić na Vračaru: Raskošna bašta u kojoj glumica provodi dane će vas očarati (FOTO)

Instagram

 
 

Koliko je vremena jednoj ženi potrebno da zaboravi dve decenije braka i okrene novi list to niko sa sigurnošću ne može da tvrdi, ipak čini se da Vesna pripada redu dama koje ne zaboravljaju tako lako, samim tim i rane teže leče. 

Pročitajte: Emotivni život Vesne Čipčić u nekoliko fotografija! Ovo je bivši muž glumice i otac Anje Alač koji je  oženio ćerku slavnog Petra Kralja (FOTO)

Mirko Tabašević

 

Retko se Vesna godinama unazad mogla i sresti u muškom društvu. Kada završi s poslom u pozorištu ili sa snimanjem najradije je odlazila kući, gde je volela da se osami i provodi vreme uz čašu vina i knjgu. Po svemu sudeći, tačnije sudeći prema najnovijim "Instagramu" fotografijama glumičine naslednice, to se iz nekog razloga promenilo.

Pročitajte: Lep, mlad i uspešan: Anju Alač svi odlično znate, a ovo je tajanstveni sin Vesne Čipčić (foto)

Instagram

 

Zapravo, glavni krivac za Vesninu promenu tom pogledu je njen kolega Dubravko Jovanović, koji joj je inače i kum, a koji je uspeo da je ubedi da svoj širok osmeh, energiju i duhovitost ponovo počne sa drugima da deli. Sa Dubravkom nakon niza godina karijere Vesna je po prvi put stala i pred kamere, a svega par kadrova bilo je dovoljno da njeni fanovi zaključe da za umetnicu tek sledi divno poglavlje, a ko zna možda i nove ljubavi. 

Komentari (0)

Loading