Celebrity News

Ćerka Ane Mihajlovski i Goše Stamenkovića je MAMINA KOPIJA: Prva fotografija prelepe Ive, lomiće više srca od mame

Ćerka Ane Mihajlovski nestvarna je lepotica

Ćerka Ane Mihajlovski i Goše Stamenkovića je MAMINA KOPIJA: Prva fotografija prelepe Ive, lomiće više srca od mame

Ana Mihajlovski ponosna je mama troje dece koje nemamo prilike da vidimo u javnosti i čiju privatnost ona ne želi da eksponira, a putem društvenim mrežama ponekad imamo prilike da zavirimo u njhovu svakodnevnicu te da posvedočimo da je voditeljka i te kako posvećena svojoj deci. Tako smo se u više navrata uverili da je kod vaspitanja svoje dece ona načinila prave korake te ih odgaja u duhu istinskih vrednosti, a da je najstarija ćerka Ane Mihajlovski i pored svega pomenutog i nestvarana lepotica dokazuje i poslednja objava na "Instagramu".

Ana je, naime, podelila interesantnu objavu na kojoj pozira uz svoju mezimicu, a fotka nastala u teretani pobrala je brojne simpatije njenih pratilaca.

Pročitajte: Ana Mihajlovski napustila Novu posle samo tri meseca, ovo je njeno saopštenje

Instagram printscreen

 

Uz sliku sa Ivom i komentar u svom šaljivom stilu, Ana je dodala još i "Mala ja". Složićete se preslatka petnaestogodišnjainja očito je lepotu nasledila od mame, a dobro upućeni tvrde da je krasi i vedar duh kao i smisao za humor po kojem je i voditeljka prepoznatljiva.

Najstarija ćerka Ane Mihajlovski plod je ljubavi sa vlasnikom produkcijske kuće "Emotion" Goranom Stamenkovićem, a poznato je da je nekadašnji par nakon razvoda ostao u izuzetno dobrim odnosima. Iako već godinama svako vodi svoj život, oni su maksimalno posvećeni ćerki koju su dobili tokom bračne zajednice pa ih neretko možemo videti kako zajedno uživaju u roditeljstvu.

Komentari (0)

Loading