Celebrity News

STRAST i LJUBAV više ne mogu da se kriju: Milica Pavlović i Miloš Timotijević KONAČNO SVE PRIZNALI (FOTO)

Milica Pavlović i Miloš Timotijević predivan su par

STRAST i LJUBAV više ne mogu da se kriju: Milica Pavlović i Miloš Timotijević KONAČNO SVE PRIZNALI (FOTO)

Vulkan koji su stvorili Milica Pavlović i Miloš Timotijević proradio je naočigled svih koji su pratili prvu sezonu hit serije "Pevačica", a verovatno se ništa drugo i ne može očekivati kada pred kamerom spojite jednu od najatraktivnijih zvezda iz muzičke branše i jednog od najfatalnijih predstavnika glumačke fele. Hemija koju je ovaj vatreni dvojac kreirao prikladno je i nagrađena pa su odnedavno Milica i Miloš zvanično omiljeni glumački par, što ih je zateklo pomalo nespremne, ali im i pružilo veliku motivaciju za snimanje druge sezone koja ih uskoro očekuje.

Prvi glumački zadatak doneo je našoj muzičkoj zvezdi priznanja o kakvima profesionalci mnogo duže sanjaju, ali uz svesrdnu podršku jednog od naših najtraženijih dramskih umetnika stvoreni su sjajni rezultati ovog neobičnog para koji je svima brzo ušao pod kožu.

Pročitajte: Kojoj ženi bi bilo svejedno? Miloš Timotijević je sve prisniji sa Milicom Pavlović, a evo kako na to reaguje njegova supruga (VIDEO)

Mina Dishlenkovich

 

Ne samo da ste radili na toliko zajedničkih epizoda u seriji "Pevačica" već je i broj ovih vaših zajedničkih promotivnih fotografisanja sve veći, možete li sada već da kažete da se dobro poznajete?

Milica: Serija „Pevačica“ bila je zaista veliki projekat, snimao se nekoliko meseci, pa smo Miloš i ja imali brojne zajedničke scene, budući da smo glumili ljubavni par i da se čitav zaplet okreće oko našeg odnosa. Pre snimanja serije nismo se poznavali, ali česti susreti su učinili da se dovoljno upoznamo. Volim momente koje smo proveli zajedno, uvek nešto novo naučim.


Miloš: Kao što je Milica već rekla, nas dvoje smo imali zaista mnogo zajedničkih scena, pa je bilo neminovno da dosta vremena provedemo zajedno i da se bolje upoznamo. S obzirom na to da smo oboje profesionalci i promociju same serije smo shvatili veoma ozbiljno, odlično funkcionišemo kao tandem. Poklopile su nam se energije, a očigledno i da publika voli da nas vidi zajedno.

 

Osvojili ste nagradu za najbolji glumački par na Međunarodnom festivalu “Fedis” i to sa 60 odsto glasova, u kojoj meri vas je to iznenadilo i zbog čega vam je posebno drago?


Milica: Za mene je ova situacija veliko iznenađenje, jer je zaista nisam očekivala. Uloga u „Pevačici“ bila je moj prvi glumački zadatak, bila sam veoma oprezna dok smo radili na projektu i razmišljala sam kako će me publika prihvatiti. Sa ove tačke gledišta, zadovoljna sam. Bilo je mnogo pohvala, bilo je i kritika, ali ja iz svake situacije učim i sigurna sam da sam spremnija za snimanje druge sezone. Ova nagrada je zaista veliki vetar u leđa, budući da ja nisam glumica. Mislim da je ovo potvrda da sam ispunila očekivanja i poverenje koje sam dobila od kompletne ekipe koja stoji iza serije.

Miloš: U svojoj dosadašnjoj karijeri sam zaista odigrao brojne uloge, ali Vlada Vidak je i za mene bio pravi izazov, budući da sam prvi put igrao tragično-romantičnog lika. Dok sam čitao scenario, čak me iznenadilo i kako su me zaobišle uloge brojnih inspektora i policajaca. Nakon emitovanja serije, njene popularnosti i reakcija publike, mogu samo da kažem da mi je drago što je publika do te mere zavolela naše likove i samu priču.

Pročitajte: Milica Pavlović i Miloš Timotijević zajedničkim porodičnim fotografijama objavili vesti od kojih je Srbija zanemela

Mina Dishlenkovich

 
 

Hemija među glavnim likovima uvek je poželjna stvar, ali ne dogodi se baš u svakom projektu do zamišljenog nivoa, čini se da vi niste imali taj problem, kako ste je izgradili?

Milica: Serija "Pevačica" je veoma specifična i naši likovi su napisani tako da je reč o jednoj ljubavnoj priči koja je okružena najrazličitijim okolnostima, upleteni su posao, loši ljudi, popularnost, mediji, narkotici. Miloš je imao dovoljno strpljenja za mene, trudio se da mi pomogne i znatno mi je olakšao svojim savetima. Dok smo snimali seriju, imala sam utisak da su članovi ekipe od nas dobili ono što su i očekivali, a tome je umnogome doprinelo to što je Miloš zaista dominantan muškarac, a ja sam bila stidljiva i nesigurna. Mislim da je to zapravo izgradilo tu hemiju koju je publika očigledno prepoznala i zavolela.

Miloš: Nakon što sam pročitao scenario i saznao da će mi upravo Milica biti partnerka, bio sam spreman da u potpunosti uđem u svoju ulogu i potrudim se da Gaga Antonijević i Nataša Drakulić dobiju baš ono što su očekivali od mene, odnosno nas. Bio sam svestan da Milica dolazi iz drugog sveta, da ću morati ja njoj da se prilagodim i zaista sam se potrudio da joj olakšam snimanje, ali i da je motivišem da na snimanju da svoj maksimum. Video sam kod nje spremnost da uči i posvećenost, uvek je bila prisutna i fokusirana, i mislim da je to upravo ono što je i dovelo do toga da publika prepozna tu hemiju između nas.

 

Milice, sami ste priznali da ste bili veoma sramežljivi prilikom scena u kojima treba da glumite poljubac te da je zbog toga i snimanje neretko trajalo duže. Na koji način ste uspeli da se oslobodite tih stega, kakve savete vam je Miloš pružao?

- Možda ljudima zvuči čudno, ali ja zaista jesam stidljiva po tom pitanju, posebno kada se uzme u obzir da se nalazimo na setu gde smo okruženi kompletnom ekipom koja prati svaki naš korak i očekuje da se desi to što bi trebalo. Na vreme sam ih upozorila da će to biti problem, u šta su se i uverili jer smo mnogo puta morali da prekidamo snimanje scena koje su intimnije. Miloš mi je samo otežavao, jer kad on uđe u ulogu, ja se zaledim (smeh). Tako je bilo i na snimanju ovog editorijala. Ima izuzetno izražen karakter, koji pleni. I to je sigurno olakšavajuća okolnost za njegovu karijeru, ali s druge strane, ja nisam glumica i ne mogu tako lako da se prilagodim tome da je sve to samo fikcija.

Pročitajte: VRELI KADROVI MILICE PAVLOVIĆ I MILOŠA TIMOTIJEVIĆA - O ovoj fotografiji će se pričati (FOTO)

Mina Dishlenkovich

 

Miloše, s obzirom na to da je ovo bio prvi Miličin glumački zadatak, kako je ocenjujete i da li ste možda i vi nešto novo od nje naučili?

- Pristalica sam toga da svako od nas uči dok je živ, pa se u skladu s tim i ponašam u životu. Veoma sam otvoren za nove stvari i bio je pravi izazov za mene da u ovom projektu glumim s nekim kome je to prvi glumački zadatak. Milica je izuzetno vredna devojka, veliki profesionalac i to je ono što je meni znatno olakšalo rad na „Pevačici“. Usvajala je sve sugestije, trudila se da od svih nas upije znanje, nauči sve što može i zaista je kompletno snimanje prošlo lagano zbog njene spremnosti da se prilagodi svima nama i potrudi se da nas ne remeti, nego da se uklopi. I uspela je u tome.

 

Milice, Miloš slovi za jednog od najpoželjnijih muškaraca na našoj glumačkoj sceni, znam mnoge žene koje „lude“ kad ga vide. Nalazite li se i vi u redovima njegovih obožavateljki i možete li da objasnite šta je toliko fatalno u vezi s njim?

Moram da priznam da mi je veoma jasno koliko žene obožavaju Miloša. Oduvek sam znala da su slabe na njega i da važi za poželjnog muškarca, ali s druge strane, koliko zapravo obožavateljki ima kod lepšeg pola shvatila sam tek nakon što je krenulo emitovanje serije „Pevačica“. Mnoge moje drugarice su me ispitivale kakav je Miloš i govorile mi da mi zavide što baš s njim snimam seriju. Mislim da je kod njega presudan karakter i energija koju ima, koja potpuno razoruža lepši pol.

Pročitajte: "MORAM UČINITI SVE DA SAČUVAM PORODICU"! Glumac Miloš Timotijević potpuno otvoreno o situaciji u braku

Mina Dishlenkovich

 

Miloše, da li ste imali ikakvu vrstu predrasude o Miličinom talentu pre nego što ste počeli da zajedno snimate seriju? Šta mislite o njenom radu na polju muzike, imate li možda omiljenu pesmu iz njenog opusa?

- Apsolutno nisam imao predrasude, budući da veoma cenim Gagin i Natašin rad. Bio sam siguran da su dobro razmislili, uzeli sve kriterijume u obzir i verovao sam u njihov izbor da je Milica najbolja za ovu ulogu. Rezultati su potvrdili da su doneli odličnu odluku, što potvrđuje da je serija odmah obnovljena i za drugu sezonu.


Šta mislite jedno o drugom kao umetniku i profesionalcu, a koje ljudske osobine posebno cenite?

Milica: Mnogo puta do sada sam istakla da je Miloš izuzetno talentovan glumac, ali nakon snimanja serije zaključila sam i da je veoma kolegijalan, da je spreman da se angažuje i posveti kada vidi da je nekome potrebna pomoć. Veoma se potrudio da se prilagodi meni, mom znanju, mom osećaju da sam u svetu na koji nisam navikla, što dovoljno govori o tome da je nesebičan, budući da se mnoge njegove kolege sigurno ne bi tako postavile prema nekome ko je došao iz potpuno drugog sveta.

Miloš: Pre nego što smo se uopšte upoznali i krenuli sa snimanjem, o Milici sam čuo mnogo toga lepog, što se samo potvrdilo. Mislim da je njen najveći kvalitet to što je vredna, uporna i nije sujetna. Spremna je da prihvati kritiku, jednako koliko i pohvalu. S druge strane, njen uspeh na muzičkom polju govori više od svega što ja mogu da kažem. Sigurno nije slučajno tu gde jeste.

Komentari (0)

Loading