Celebrity News

Partner Cece Ražnatović za put u Pariz: Evo ko je muškarac sa kojim je viđena u gradu ljubavi (FOTO)

Autor: | 13/10/2022

Partner Cece Ražnatović još nije pronađen

Partner Cece Ražnatović za put u Pariz: Evo ko je muškarac sa kojim je viđena u gradu ljubavi (FOTO)

Već duže vreme, sve još od njenog raskida sa Bogdanom Srejovićem, nijedan muškarac nije zvanično postao emotivni partner Cece Ražnatović a interesovanje za taj deo njenog života nikada nije ni prestajalo. Zato i danas kad god se objavi bilo šta gde se slavna pevačica zatiče u muškom društvu, to budi razloge za pozornost. Međutim, Ceca je pre nekoliko dana otputovala sa muškarcem u "grad ljubavi", to je tačno, ali je u pitanju samo dobar prijatelj.

Instagram

 

Partner Cece Ražnatović, kada se bude pronašao, imae svoju priliku da vodi pevačicu u ovaj i mnoge druge gradove, ali ovog puta Ceca je u Pariz otišla sa svojim frizerom Stevanom Radivojevićem, a društvo im je takođe pravila i njena sestra Lidija Ocokoljić. Ova ekipa se u Parizu odlično zabavljala, o čemu svedoče i klipovi koje je pevačica objavljivala na svojim društvenim mrežama.

- Vi starite, ja ne starim. Čik pojavite se, bez filtera, ‘ajde, ‘ajde – govorila je Ceca snimajući, dok su se njena sestra i poznati beogradski frizer slatko smejali.

Pročitajte: Cecina svekrva imala je želju koju je pevačica morala da ispuni: Reči Arkanove majke i danas svi pamte, Ceca nije uspela da sakrije

Instagram screenshot @cecaraznatovic

 

Dok se ne pojavi novi partner Cece Ražnatović, pevačica će uvek moći da se pohvali podrškom koju ima u dobrim prijateljima, ali i pomenutoj sestri o čijem je odnosu folk zvezda baš nedavno govorila u svojoj rijaliti emisiji.

- Moja sestra, pored toga što je moj anđeo čuvar, je i moj saborac u svemu. Apsolutna mi je podrška. To je već opštepoznato. Neko je ko zaista brine o meni i uvek je bila tu za mene, od privatnog do poslovnog života. Jedino u javnosti nikada nije volela da se eksponira. Ni kada smo bile klinke nije je interesovao javni život, za razliku od mene. Želela sam ovo što danas radim i uživam u tome – rekla je Ceca o Lidiji.

Komentari (0)

Loading