Celebrity News

Prvi intervju Cecine sestre Lidije i njene dece: Ovo je istina o životu sa Svetlanom! A tek da vidite blizance šta kažu o tetki (VIDEO)

Sestra Cece Ražnatović konačno pred kamerama

Prvi intervju Cecine sestre Lidije i njene dece: Ovo je istina o životu sa Svetlanom! A tek da vidite blizance šta kažu o tetki (VIDEO)

Kao sestra Cece Ražnatović, najveće balkanske muzičke zvezde, Lidija Ocokoljić neminovno privlači pažnju javnosti i svi bi da doznaju koji detalj više o njenoj privatnosti kao i o životu njene dece, međutim ona godinama vešto uspeva da izbegne kamere i foto-reportere, pa je retko ko može videti u javnosti. Ne posećuje gradska dešavanja, a kada je sedma sila uslika, to su uglavnom spontane fotografije.Lidija skoro 18 godina uživa u braku sa bivšim fudbalerom Predragom Ocokoljićem sa kojim ima četvoro dece, sina Viktora, ćerku Helenu i blizance Iliju i Petra.

Ponosna mama, sa svojim blizancima sada je stala pred kamere otkrivajući nepoznate, a veoma interesantne detalje iz života svih članova porodice Ražnatović i Ocokoljić, a sve u svrhu serijala "Ceca show". Naime, u okviru prvog igrano-dokumentarnog serijala “Ceca i deca”, popularna pevačica otvara vrata svog doma po prvi put, te će javnost imati prilike da upozna sve članove porodice.

Pročitajte: Ceca šou - Zavirite u najintimniji život porodice Ražnatović, pogledajte prve fotografije

Instagram printscreen

 

Kao njena najveća podrška, sestra Cece Ražnatović takođe učestvuje u ovom projektu, a da ima mnogo toga zanimljivog da kaže kao uostalom i njeni naslednici Ilija i Petar imaćete prilike sami da se uverite te da ih upoznate u pravom svetlu.

Pročitajte: Koliko su samo porasli - Lidijini sinovi blizanci postali fudbaleri, pogledajte kako danas izgledaju (FOTO)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Blic TV (@blictelevizija)

 Prema sopstvenom priznanju, Ceca često ne razlikuje sinove svoje sestre Lidije Ocokoljić.

- Često grešim imena blizancima. Prosto ih pobrkam. Za Iliju mislim da je Petar, za Petra mislim da je Ilija, ali to je u nekim situacijama. Iako su ta deca od samog rođenja uz mene, oni meni toliko liče. Jedino kada ih pogledam frontalno znam ko je ko, ali iz profila ili otpozadi ne. Oni su identični - rekla je pevačica dok blizanci uz osmeh tvrde da je razlika među njima napretek.

 

Komentari (0)

Loading