Celebrity News

Delovali su tako fino, a ustvari... Komšije Ane i Bastijana progovorili kako se par ZAISTA ponaša prema običnim ljudima, svi su u čudu

Autor: | 13/10/2022

Dom Ane Ivanović i Bastijana Švajnštajgera u poslednje vreme je na dve adrese

Delovali su tako fino, a ustvari... Komšije Ane i Bastijana progovorili kako se par ZAISTA ponaša prema običnim ljudima, svi su u čudu

Instagram

Dom Ane Ivanović i Bastijana Švajnštajgera već par godina se nalazi u idiličnom austrijskom gradiću Vestendorf, ali ono što mnogi još uvek ne znaju jeste da se u poslednje vreme domom ovog bračnog para može nazvati i Beograd, tačnije Novi Beograd, gde u jednom ekskluzivnom naselju bivši sportisti imaju svoje porodično gnezdo za sve ćešće i brojnije prilike u kojima posećuju Aninu domovinu. Kako pojedini mediji prenose, Ana i Bastijan su u Beogradu i upravo ovih dana a omiljeni srpski zet navodno obožava da poseti našu zemlju i sve češće izražava želju da dođe.

Instagram

 

Oni koji su imali priliku da se uvere gde se u Beogradu nalazi dom Ane Ivanović i Bastijana Švajnštajgera kažu da komšije o njima već otkrivaju pojedine detalje i opisuju ih kao ljude, što je mnogo teže moglo da se sazna dok su svakodnevicu provodili u Vestendorfu. Njihove komšije navodno se slažu u istom utisku, a to je da je u pitanju izuzetno kulturna i emancipovana porodica koja ni najmanje ne insistira na činjenici da su svetski poznati, priznati i slavni u poslovima kojima se bave.

Profimedia

 

- U prvi mah nisam verovala mom unuku i unuci kada su mi rekli da se igraju sa sinovima naše teniserke i poznatog fudbalera - izjavila je jedna vremešnija gospođa blizu koje se nalazi dom Ane Ivanović i Bastijana Švajnštajgera.

- Ana je divna i vaspitana žena. Decu izvodi na igralište ispred našeg ulaza kao i u obližnji park, u sportskoj garderobi, bez trunke šminke na licu. Dečaci razumeju i govore srpski jezik i vaspitani su da prilaze deci i s njima dele loptu i igračke koje ponesu sa sobom. Prvo su mi unuci skrenuli pažnju na Anu, ali nisam verovala dok mi sin i snaja nisu potvrdili da su to zaista oni. Toliko su skromni i normalni da nikad ne bih posumnjala da su javne ličnosti i to takvog kova - rekla je ona, a drufi komšija takođe ima samo reči hvale za ovaj poznati par.

Pročitajte: Modna kombinacija Ane Ivanović za najhrabrije: Obukla savršeno odelo, ali svi joj gledaju u obuću (FOTO)

Brax

 

- U blizini zgrade imamo i restoran, nekoliko puta su poručili hranu i kolače i počastili komšije u parku, kada je lepo vreme. Dolaze povremeno i verovatno će zvučati kao floskula, ali oni zaista žive kao sav normalan svet - otkrio je komšija.

Komentari (0)

Loading