Lepota

Vreme za SUZE RADOSNICE: Ana i Bastijan su se dugo trudili i konačno USPELI! Radosne vesti iz Nemačke (FOTO)

Posao Ane Ivanović obradovao je mnoge

Vreme za SUZE RADOSNICE: Ana i Bastijan su se dugo trudili i konačno USPELI! Radosne vesti iz Nemačke (FOTO)

Instagram

Jedna od najlepših teniserki pre nekoliko godina završila je profesionalnu karijeru, turnire i svakodnevne treninge zamenila je porodicom, a novi posao Ane Ivanović nesumnjivo će obradovati mnoge pripadnice lepšeg pola. Naime, Ana je odlučila da pokrene sopstveni "beauty brend" i otkrije ženama tajnu svog besprekornog izgleda.

Ana Ivanović strogo vodi računa o preparatima za negu što joj daje za pravo da zaplovi i kozmetičkim vodama, a svi sastojci kolekcije koju je najavila biće organskog porekla što ne čudi ako uzmemo u obzir njenu prirodnu lepotu.

Pročitajte: Ni g od glamura - Ana i Bastijan izašli u provod, njihov stajling će vas baš iznenaditi, svi gledaju u nju (FOTO)

 

 

-Već neko vreme radim na svom brendu, trebalo bi da ga predstavim ove godine. Reč je o oblasti lepote, sa naglaskom na organskoj varijanti. Veoma se radujem tome-  rekla je Ana Ivanović nedavno za "Hello".

Bivša teniserka neguje prirodan izgled, te joj je nega nesumnjivo važnija od šminke, koju koristi samo u izuzetnim prilikama. Značajan faktor dobrog i zdravog izgleda je hidratacija, na kojoj uvek insistira.

- Najbitnije je biti hidriran. To je definitivno najvažnije, posebno ukoliko često putujete avionom ili boravite na mestima gde su temperature visoke, a vlažnost vazduha veoma velika - rekla je ona tada.

Ana koja uživa u braku sa Bastijanom Švajnštajgerom ima punu podršku svog supruga u odluci da se oproba u novom sektoru, a kako i sam kaže, bivši fudbaler je njena najbolja preporuka.

Komentari (0)

Loading