Celebrity News

Mama, tata i brat Đuričko: Nikola objavio prvu fotografiju sa celom porodicom, šokiraćete se koliko liči na roditelje

Porodica Nikole Đurička ponosna je na njegove glumačke uspehe

Mama, tata i brat Đuričko: Nikola objavio prvu fotografiju sa celom porodicom, šokiraćete se koliko liči na roditelje

Porodica Nikole Đurička nedavno je bila na okupu posle dužeg vremena ali mnoge je još više iznenadilo što je popularni glumac to podelio sa pratiocima na društvenim mrežama pa su sada svi mogli da se uvere kako izgledaju njegovi najbliži, što se smatra retkom prilikom. Posle dužeg boravka u Americi, gde je Đuričko izgradio veoma lepu karijeru i imao zapaženu ulogu u novoj sezoni hit serije "Stranger Things", nije ni čudo što porodica Nikole Đurička nije imala previše prilika da se okupi u poslednje vreme. Zato sada, kada je Nikola u Srbiji zbog poslovnih obaveza i novog voditeljskog angažmana na "Una" televiziji, porodica konačno može da provodi zajedno više vremena.

 

 

Dok su Nikolina supruga Ljiljana, ćerka Nađa i sin Đorđe ostali u Americi, porodica Nikole Đurička koja se ogleda u njegovim roditeljima, bratu i sestri ovih dana uživa u njegovom društvu. Tako je nastala i zajednička porodična forografija na kojoj su Nikolin otac Nikola, majka Mila, brat Đorđe i sestra Milica a glumac je kraj fotografije koju je objavio kratko napisao "Familija".

Pročitajte: Srećne vesti stižu iz Amerike: Nikola Đuričko objavio razlog zbog kog srce iz grudi hoće da mu iskoči (FOTO)

 

 

Porodica Nikole Đurička ponosna je na dostignuća poznatog glumca, a njegov otac imenjak takođe je okusio mnogo uspeha tokom svoje pilotske karijere. Iako je on danas u penziji, upućeni kažu da i dalje veliku strast prema avionima. Na fotografiji se može videti koliko svi muški članovi porodice Đuričko liče, ali i koliko su svi kao porodica vezani jedni za druge.

Komentari (0)

Loading