Celebrity News

Jedina fotografija sa poslednjeg venčanja Cece Bojković: Venčanica nije u beloj boji, a mladoženjin izraz lica sve govori

Autor: | 14/10/2022

Fotografija Cece Bojković sa venčanja predivna je uspomena

Jedina fotografija sa poslednjeg venčanja Cece Bojković: Venčanica nije u beloj boji, a mladoženjin izraz lica sve govori

Legendarna glumica Svetlana Ceca Bojković osim izuzetno uspešne karijere iza sebe ima i interesantan ljubavni život koji privlači veliku pažnju javnosti, a nije tajna da je glumica posle dva braka sreću pronašla kraj diplomate Slavka Kruljevića sa kojim već više od decenije uživa u skladnoj zajednici. Kako se zbog svog poziva ne pojavljuje često u javnosti, mnogi nisu imali prilike da vide glumičinog izabranika, a fotografija Cece Bojković sa venčanja gotovo da i nema u javnosti.

Da je jubav koja se dogodila iznenada iskrena i prava te da za najdivnija osećanja nikad nije kasno govori činjenica da je diva domaćeg glumišta svoja osećanja prenela na viši nivo 2011. godine razmenjivanjem bračnih zaveta sa svojim izabranikom.

Pročitajte: Gledali ste ga u vestima, a niste znali ko je - Ovaj poznati gospodin je treći i poslednji suprug Cece Bojković (FOTO)

Privatna Arhiva

 

Uprkos obavezama koje sa sobom nose njihove uspešne karijere, glumica i njen voljeni uspeli su da se posvete jedno drugom i ljubav krunišu brakom, a tajno venčanje bilo je obavljeno u kući kumova budućih supružnika nadomak Beograda u društvu najbližih prijatelja. Umetnica i njen životni pratilac sa kojim deli svakodnevicu pod zajedničkim krovom, odlučili su da tradicionalno razmene burme i obavežu se pred matičarem na večnu ljubav, a fotografija Cece Bojković sa venčanja predivna je uspomena.

 

Jedna od najotmenijih dama sa naše javne scene blistala je u svečanoj haljini u nežnoj boji čelika dok je mladoženja odabrao elegantno sivo odelo, a supružnici koji nisu skidali osmehe sa lica odavali su utisak vedrine i mladalačkog duha

Pročitajte: Kakav gospodin! Ovako izgleda suprug Svetlane Cece Bojković (FOTO)

Privatna Arhiva

 

Inače, Svetlani je ovo treći brak, a svoju sreću sa Slavkom našla je sedam i po godina nakon smrti svog drugog supruga, dugogodišnjeg upravnika Ateljea 212 i pozorišnog reditelja Ljubomira - Mucija Draškića. Pre toga, bila je u braku sa pokojnim Milošem Žutićem sa kojim ima ćerku, takođe poznatu i popularnu glumicu Katarinu - Kaju Žutić.

Komentari (0)

Loading