Celebrity News

Gledali ste ga u vestima, a niste znali ko je: Ovaj poznati gospodin je treći i poslednji suprug Cece Bojković (FOTO)

Autor: | 30/08/2022

Suprug Svetlane Bojković retko se pojavljuje u javnosti

Gledali ste ga u vestima, a niste znali ko je: Ovaj poznati gospodin je treći i poslednji suprug Cece Bojković (FOTO)

Ona decenijama unazad važi za jednu od najboljih glumica sa ovih prostora, a mnoge replike iz serija i filmova koje je tumačila i danas se prepričavaju. Zbog ljubavi je bila spremna i da pauzira karijeru, a suprug Svetlane Bojković glavni je razlog njenog života preko granice.

Naime, Ceca je godinama živela u Finskoj gde je njen sadašnji suprug Slavko Kruljević obavljao dužnost ambasadora. 

- Prosto mi je mnogo lepše da živim ovako nego da živim sama. Zadovoljna sam što sam to uradila. Suprug me je osvojio svojim ljudskim kvalitetima i time što imamo sličan pogled na život i što se slažemo u estetskom smislu- rekla je ranije za naš magazin glumica.

Pročitajte: Stil Svetlane Bojković večna je inspiracija! Pogledajte haljinu koja je sve ostavila bez daha (FOTO)

Privatna Arhiva

 

Njihova ljubavna priča otpočela je sedam i po godina nakon smrti njenog drugog supruga, upravnika Ateljea 212 Ljubomira - Mucija Draškića, a pre toga glumica je bila u braku sa pokojnim Milošem Žutićem, sa kojim ima ćerku, glumicu Katarinu Žutić.

Kada je pomislila da će staviti tačku na brak kao instituciju, desila joj se neočekivana ljubav koja traje godinama unazad, te se može reći da za glumicu važi izreka "treća sreća" koju je pronašla kraj diplomate kojeg je upoznala preko zajedničkih prijatelja:

Pročitajte: Ceca Bojković joj je preotela muža, njihov okršaj svi pamte - Evo gde je danas i kako izgleda Ljiljana Lašić (FOTO)

Ivan Dobričić

 

- Slavkovi prijatelji koji su mene poznavali pozvali su me na večeru. On je pre toga bio u Njujorku četiri godine, gde je obavljao funkciju zamenika šefa Misije Srbije pri UN. Kad se vratio, naši prijatelji su upriličili večeru na kojoj smo se upoznali. Oni su onda nastavljali da prave večere da bismo se još bolje upoznali, i tako je to trajalo dva meseca, odnosno dok na kraju nismo sami otišli na ručak - ispričala je Ceca jednom prilikom.

Komentari (2)

Loading