Celebrity News

Teška porodična priča: Evo ko je maćeha Ane Stanić, zašto je nije prihvatila i šta na sve to kaže njen otac (FOTO)

Sestra Ane Stanić znatno je mlađa od pevačice

Teška porodična priča: Evo ko je maćeha Ane Stanić, zašto je nije prihvatila i šta na sve to kaže njen otac (FOTO)

Devedesetih godina grupa „Moby dick“ bila je jedna od najpopularnijih na ovdašnjoj muzičkoj sceni, a pevačica koja je vrhunac slave doživela upravo kao članica benda otpevala je neke od najlepših pesama koje su i danas veliki hitovi. Svoju privatnost kao i porodične odnose uvek se trudila da drži podalje od javnosti te mnogi nisu upućeni da je sestra Ane Stanić mlađa od nje čak trideset četiri godine.

Naime, pevačicin otac, Vojkan Stanić nakon razvoda od njene majke Slavice uplovio je u ljubavnu vezu sa tri decenije mlađom ženom, Marijom što je prema pisanju medija Ana veoma teško prihvatila:

Pročitajte: Fotografija za verovati ili ne - Ana Stanić obukla haljinu koju je nosila pre 25 godina, kako joj stoji?

Instagram

 

 - Ana je teško prihvatila izabranicu svog oca. Njoj je baš smetalo što je pet godina starija od maćehe. Nije verovala da ta veza može da opstane i često je zbog toga prigovarala Vojkanu. Kad je shvatila da je njenom ocu stalo do Marije, onda je popustila, a posebno kad je saznala da njih dvoje čekaju bebu. Ipak, o svojoj polusestri nikad ne govori - rekao je svojevremeno dobro obavešteni izvor za "Kurir" dok je pevačicin otac potvrdio kako su porodični odnosi bili narušeni, međutim po njegovim rečima, oni su nesuglasice izgladili.

- U jednom periodu života bilo je teško jer Ana nije prihvatala moju suprugu. To je trajalo otprilike pet ili šest meseci. Sad je sve u redu. Znate kako, kad se čovek u mojim godinama oženi nekom ženom, svakom je prva asocijacija da je reč o nekoj sponzoruši, kako se to danas popularno kaže. Međutim, onaj ko poznaje moju suprugu, jasno vidi da nije stvar u tome i shvata da tu ne postoji nijedan drugi interes osim naše bliskosti - rekao je čuveni hirurg i dodao:

Pročitajte: BILO JE ZA DLAKU! Ana Stanić otkrila detalje traumatičnog iskustva - Mogao je da mi naudi

Ata Images

 

- Kad je Ana upoznala Mariju, bilo je sve u najboljem redu. Nije reč o tome da ona nije prihvatala moju suprugu, nego nije prihvatala tu situaciju. E sad, možda Ana ne želi u javnosti da govori na tu temu i morate nju da pitate zbog čega.Mi se odlično slažemo i trebalo je da idemo na njenu promociju, ali se moja ćerkica razbolela i nisam mogao da je vodim. Redovno se viđamo, imam i dobar odnos s bivšom suprugom, dolazimo jedno drugom na rođendane, a naša deca se odlično slažu - završava Stanić za pomenuti list.

Muzička zvezda ima i brata Milana kojeg je ranije često pominjala u intervjuima, međutim mlađa sestra Ane Stanić, Klara koja je od njenog sina Vuka starija samo dve godine, nije bila tema o kojoj je govorila javno. Ipak, da se razlika u godinama nije isprečila između dve sestre te da su njih dve i pored raznih spekulacija i te kako bliske, otkrila je Ana jednom prilikom nagoveštavajući kakav im je odnos:

Pročitajte: Otkud Ani Stanić ovoliki sin? Pevačica pokazala naslednika na letovanju, veliki momak koji već slama srca (FOTO)

 

 

 

– Klara je još jedno veliko bogatstvo u mom životu i s njom imam sjajan odnos. Od Vuka je starija samo dve godine, a oni se veoma lepo igraju kada su zajedno. Njemu je jasno da je Klara njegova tetka, ali ne postavlja previše pitanja oko formalnosti – ispričala je Ana jednom prilikom za medije.

Komentari (0)

Loading