Celebrity News

Otkud Ani Stanić ovoliki sin? Pevačica pokazala naslednika na letovanju, veliki momak koji već slama srca (FOTO)

Autor: | 06/08/2022

Sin Ane Stanić u septembru puni jedanaest godina

Otkud Ani Stanić ovoliki sin? Pevačica pokazala naslednika na letovanju, veliki momak koji već slama srca (FOTO)

Prema njenim sopstvenim rečima, sin Ane Stanić je njena velika beba koja čas voli a čas ne voli da se slika. Mora da je ovih dana u dobrom raspoloženju jer je ovog leta nekoliko novih fotografija Vuka Lavrnića pobralo komplimente kako za Aninog naslednika, tako i za samu pevačicu koja je ponosna mama. Poslednja u nizu objavljena je pre par dana i prikazuje koliko je sin Ane Stanić stasao u pravog momka za vrlo kratko vreme.

Instagram

 

Sin Ane Stanić, naime, dane provodi na letovanju zajedno sa poznatom mamom a ona koristi priliku da se pohvali sinom koji je porastao pa je podelila i njegovu najnoviju fotografiju. "Mamin sin" jednostavno piše kraj nje, a Ana ne krije da joj je sin ujedno i najbolje društvo, pored toga što je na moru sa prijateljima takođe.

 

 

Sin Ane Stanić u septembru će napuniti jedanaest godina, a niko nije ponosniji od pevačice i Vukovog oca Momčila Lavrnića. Nažalost, njega već neko vreme nikada ne viđamo na letovanjima Ane i Vuka, a uveliko se priča da je razlog tome Anin i Momčilov razvod iako ta priča nikada nije potvrđena.

Pročitajte: BILO JE ZA DLAKU! Ana Stanić otkrila detalje traumatičnog iskustva: Mogao je da mi naudi

 

 

Ana i njen sin vrlo su vezani a dele i slična interesovanja. Tako je nedavno podelila da pored strasti prema putovanjima oboje imaju sklonost i prema skijanju na vodi. Nema sumnje da su se i na ovom odmoru prepustili uživanju u letnjim čarima.

Komentari (0)

Loading