Celebrity News

Ovo više ne može da se krije: Viki PROGOVORILA o Tašketovim roditeljima koji su želeli da im unište brak

Autor: | 16/10/2022

Brak Viki Miljković suočavao se s velikim preprekama

Ovo više ne može da se krije: Viki PROGOVORILA o Tašketovim roditeljima koji su želeli da im unište brak

Brak Viki Miljković i njenog supruga Dragana Taškovića Tašketa dugo traje i odoleva svim izazovima, ali od mnogih prepreka koje su ih u prošlosti čekale i to još na samom početku veze bilo je rizika da neka od njih bude kobna za dalji opstanak ove ljubavi. Međutim, poznata pevačica uspela je da izgradi porodičnu luku sa svojim mužem i njihovim sinom Andrejom, ali je jednom prilikom otkrila šta je moglo da pođe drugačije.

Boško Karanović

 

Naime, brak Viki Miljković u početku nije blagonaklono posmatran od strane nekih najbližih ljudi u njenom i Tašketovom životu. Kako je pevačica jednom ispričala za magazin "Story" upravo su roditelji, kako njeni, tako naročito roditelji njenog supruga, bili protiv da se ta veza kruniše.

- Potičem iz stroge porodice koja nikako nije želela da nastavim vezu sa Tašketom, a uporedo s tim, roditelji mog supruga samo su pogoršavali situaciju svojim stavovima. Iako smo bili mladi, on je imao dvadeset i dve a ja nepunih devetnaest, odlučili smo da se borimo. Moram da priznam da je raskol dugo trajao, ali opstali smo zahvaljujući snazi naše ljubavi. Tek posle dužeg vremena popravili su se i odnosi između naših porodica - otkrila je folk pevačica.

Pročitajte: Dom Viki Miljković toliko je luksuzan da u njemu Andrej igra fudbal: Pogledajte porodične snimke, jedna stvar privlači pažnju

Hellomagazin

 

Brak Viki Miljković, međutim, danas se pokazuje kao jedan od stabilnijih na našoj javnoj sceni.

- Uglavnom se svađamo zbog nekog trećeg. Budući da su po mom mišljenju svi dobri, često se nađem u ulozi branioca, a Dragan tužioca i onda se tako prepiremo. Ali to ne traje više od pet minuta jer ni on ni ja ne možemo da podnesemo da smo dugo ljuti. Nikada još na spavanje nismo otišli posvađani i gledamo što pre da se pomirimo. Najčešće ja prva popustim mada nema pravila. Davno smo shvatili da igramo u istom timu i da u ljubavi nema ponosa - rekla je pevačica.

Komentari (0)

Loading