Celebrity News

Dom Viki Miljković toliko je luksuzan da u njemu Andrej igra fudbal: Pogledajte porodične snimke, jedna stvar privlači pažnju

Autor: | 14/10/2022

Dom Viki Miljković već par godina unazad nalazi se u elitnom naselju Beograd na vodi

Dom Viki Miljković toliko je luksuzan da u njemu Andrej igra fudbal: Pogledajte porodične snimke, jedna stvar privlači pažnju

Dom Viki Miljković već par godina unazad nalazi se u elitnom naselju Beograd na vodi, čiji spoljašnji izgled je svima poznat, a šta se krije u unutrašnjosti te porodične oaze prilično retko i probrano je delila sa javnošću. Sada je iz njenog gnezda u jednoj višespratnici izašao novi video materijal koji prikazuje jedno prosečno veče u domu pevačice, njenog supruga Dragana Taškovića Tašketa i njihovog sina Andreja Taškovića.

Instagram

 

Dom Viki Miljković i njene porodice toliko je velik da sin poznate pevačice, koji je već poznat po tome što se aktivno bavi sportom, trenira čak i kada je kod kuće. Dok je rešio da se u profesionalnom smislu posveti tenisu, na snimku Andrej pimpuje loptu dok se Taške unosi u muziku a za to ima i više nego adekvatnu podršku budući da im je u gostima bio pobednik "Zvezda Granda" Nermin Handžić kojem je Viki bila mentor u ovom takmičenju.

Instagram

 

To je samo jedno obično veče u porodici budući da je dom Viki Miljković uvek ispunjen pesmom i osmesima, a u ovoj prilici pevačica je otkrila i da je pokušavala da nagovori ukućane da zajedno prošetaju do obližnjeg tržnog centra ali ih je muzika previše obuzela.

Pročitajte: Sudbina ih je učinila još bližim: Ovako izgleda rođeni brat Viki Miljković, a mnoge iznenađuje njegovo zanimanje (FOTO)

Instagram

 

Snimak koji nam prikazuje dom Viki Miljković takođe nam otkriva i kako danas izgleda njen naslednik Andrej koji danas ima petnaest godina. On ne voli da se naročito eksponira u javnosti i u potpunosti je posvećen strasti prema sportu.

Komentari (0)

Loading