Celebrity News

Osveta: Čeda Jovanović javno PONIZIO suprugu Jelenu i objavio njenu intimnu fotografiju! Pogledajte

Supruga Čedomira Jovanovića pleni harizmom i izgledom devojčice

Osveta: Čeda Jovanović javno PONIZIO suprugu Jelenu i objavio njenu intimnu fotografiju! Pogledajte

Supruga Čedomira Jovanovića za oko političara zapala je pre više od dve decenije, a razloga za to je sijaset. Naime, Jelena sada takođe Jovanović, nekada Savić dama je o čijoj lepoti, izgledu i nezi se dosta ranijih godina pričalo, ništa manje nego danas. Pisalo se tada, pa i sada da je srce političara osvojila izuzetno obrazovana, elokventna, vredna i požrtvovana porodična žena, predana i posvećena i upravo sve te osobine Jelenu su izdvojile iz gomile i omogućile joj da s Čedom pusti korenje. Zaljubljeni par najpre se venčao, a zatim dobilo naslednike Mihajla, Anđeliju, Zoru i Janu, a po svemu sudeći planira i peto dete. Političar i njegova izabranica kratkim putovanjem u Sarajevo pre nedelju dana obeležili su godišnjicu braka i taman kada se verovalo da će bajku nastaviti i po povratku za Beograd u tome ih je omela svađa, koja je po pisanju portala eksalirala, dovela do verbalnog i fizičkog sukoba i naposletku njegovog zatvaranja, pa i odlaska u bolnicu.

Pročitajte: Sreća nije dugo trajala: Nakon što je saopštio da mu je žena trudna, Čeda Jovanović jutros objavio TUŽNE VESTI (FOTO)

Instagram

 

Navodno, Čeda i Jelena posvađali su se oko ručka, a ubrzo nakon tog incidenta odigranog u porodičnom domu on se prijavio policiji. Kada su mu u krvi pronašli bromazepam policajci su političara zatvorili, koji se, po njegovim rečima, zbog svega navedenog samostalno u ćeliji povredio lupajući glavom o zid, te je odveden na VMA. Narednog dana na portalima su se mogli pročitati naslovi po kojima je Jelena bokalom razbila glavu Čedi, što je on oštro demantovao. Ispričao je Jovanović javno kako se sve tačno dogodilo, a zatim naciju iznenadio objavom dve fotografije na društvenim mrežama.

Pročitajte: U dom Čede Jovanovića pristižu čestitke: Sin Mihajlo Lajf je tatin ponos (foto)

Instagram

 

Na prvoj bračni par razmenjuje nežnosti, što ide u prilog tome da je vrlo brzo palo pomirenje, na drugoj Jelena sama pozira u izazovnoj modnoj kombinaciji. Ponosno je Jovanović objavio fotografiju supruge u crnoj haljini koja oduzima dah i više otkriva nego što pokriva uz šaljivi komentar "Neću ti ništa". Istog trena usledili su komentari koji su se ticali incidenta, ali i toga šta je to obukla supruga Čedomira Jovanovića. Dok je većina našla pozitivne reči za političarevu dragu bilo je i onih koji su njen modni izlet oštro osudili. 

Komentari (0)

Loading