Celebrity News

RAZLAZ je bio neminovan! Nakon što se saznalo da sa Minom odnos nije dobar, Jovana OSTAVILA ŽELJKA!

Problemi u braku Jovane i Željka Joksimovića aktuelna su tema medija

RAZLAZ je bio neminovan! Nakon što se saznalo da sa Minom odnos nije dobar, Jovana OSTAVILA ŽELJKA!

Kao i kod mnogih drugih parova problemi u braku Jovane i Željka Joksimovića normalna su stvar. Pevač i novinarka zajednički život otpočeli su pre deset godina, a za sve to vreme nisu dozvolili da im čarke ugroze odnos. Naprotiv, iz njih su učili, a oni koji ih dobro poznaju potvrdiće da su uspeli da svoju zajednicu nadograde i jedno drugo prihvate sa svim vrlinama i manama, što je prvi uslov sklada.

Pročitajte: Loše vesti iz doma Joksimovića, prijatelji zabrinuti: Jovana i Željko prolaze kroz TEŽAK PERIOD i o tome nikome ne govore

Instagram

 

Jovana je Željku oduvek bila najveća  podrška, kao i on njoj, a pored ljubavi i poverenja njihov odnos krasi veliko razumevanje, ali i isti profesionalni ciljevi. Vlasnici K1 televizije pre izvesnog vremena zajedničkom odlukom kupili su novinsku agenciju "Tanjug", zbog kojeg je Jovana pre par dana spakovala kofere i otputovala u Brisel. 

Pročitajte:Kad vam je supruga Jovana onda će biti kako ona kaže: Željko Joksimović slavi 50. rođendan, živeli! (foto)

Instagram

 

Divan povod odveo je novinarku u Belgiju, gde je prisustvovala događaju od velike važnosti za njenu karijeru, ali i razvoj firme čiji je vlasnik odnedavno.

- Sinoć je svečano otvorena evropska redakcija (EUROPEAN NEWS ROOM-ENR), zajednički projekat 18 evropskih novinskih agencija, u kojem učestvuje i Tanjug, a čiji je cilj nepristrasno i nezavisno informisanje o najvažnijim evropskim temama - napisala je ponosno Jovana, podelivši detalje sa pratiocima na "Instagramu", a ne sumnjamo da je Željko bio veoma ponosan.

Komentari (0)

Loading