Celebrity News

Fotografija govori više od hiljadu reči: Cveće i romantika, srce Ane Kokić je PONOVO OSVOJENO

Emotivni život Ane Kokić od razvoda tajna je za medije

Fotografija govori više od hiljadu reči: Cveće i romantika, srce Ane Kokić je PONOVO OSVOJENO

Emotivni život Ane Kokić intrigira medije.

Nakon što se razvela od vaterpoliste Nikole Rađena Ana Kokić izbegavala je da govori o ljubavnim izborima. Razgovore na tu temu privodila je kraju rečima da joj trenutno solo status odgovara, te da pored rada na karijeri i odgoju ćerki Tee i Nine Rađen nema vremena da se bavi novom vezom i izabranikom. Da li je to baš sve tako ili Ana već tri godine uspešno uspeva da skrije emotivne partnere, javnost i mediji nisu uspeli da odgonetnu, te im nije preostalo ništa drugo do da joj veruju, ono u šta su, međutim, svi bili i ostali sigurni, Anini fanovi posebno, je da atraktivnoj estradnoj umetnici udvarača ne manjka, čemu svedoče i prekrasan buket ruža, šampanjac i skupoceni parferm prstigli nedavno na njenu adresu. 

Pročitajte: Kad se naljuti, potpuno se transformiše... Nikola Rađen IZNENADIO izjavom o Ani Kokić: Evo kakva je majka njihovim ćerkama Tei i Nini

Instagram

 

Ovim posebnim gestom lepa Beograđanka odmah se pohvalila pratiocima na "Instagramu" uz objašnjenje da su pokloni zapravo stigli od saradnika, tačnije vlasnika jednog ekskluzivnog prostora u kojem ona nastupa. Anin post umesto da razjasni situaciju samo je dodatno zaintrigirao medije, nestrpljive da saznaju kome su se folk zvezda i njen rad toliko dopali da joj pored honorara dan ranije daruje skupocene poklone.

Pročitajte: Ćerke Nikole Rađena su baš porasle, za HELLO! priznaje: Ponosan sam na Teu i Ninu, stigle su i prve medalje i pehari

Instagram

 

Uprkos velikim naporima javnosti da dozna ima li to bivša supruga Nikole Rađena galantnog udvarača ili pak samo saradnika, kako sama tvrdi, Ana je ostala pri stavu da svoju privatnost zaštiti i dalje se na tu temu nije oglašavala. Emotivni život Ane Kokić za sada ostaje tajna, a vreme će pokazati koja će amorova strela navesti pevačicu da tu odluku promeni.

 

Komentari (0)

Loading