Celebrity News

Lidija Vukićević otišla u Italiju kod dečka, ni slutila nije kakvo je iznenađenje čeka! Ovakav prizor svaku ženu bi naveo da kaže DA (FOTO)

Udaje se Lidija Vukićević bruje mediji

Lidija Vukićević otišla u Italiju kod dečka, ni slutila nije kakvo je iznenađenje čeka! Ovakav prizor svaku ženu bi naveo da kaže DA (FOTO)

Da li to udaje se Lidija Vukićević? Pitanje je koje se nametnulo nakon najnovijih glumičinih fotografija na "Instagramu". Naime, dramska umetnica i majka dva odrasla muškarca, Andreja i Davida Mrkele, nedavno je otputovala u Veneciju, odakle se pohvalila prelepim slikama, koje su javnost navele na spekulacije.

Pročitajte: Kupaći Lidije Vukićević stoji kao saliven: Koliko bi vama bilo potrebno hrabrosti da ovo obučete? (FOTO)

Instagram

 

Dobro je poznato da u Italiji živi i radi Lidijin tajnoviti izabranik, takođe umetnik, zapravo slikar, pa kada je u prvi plan na društvene mreže dospeo snimak, pa i fotke na kojima ona u divnoj beloj haljini okružena cvećem i srcima plovi gondolom prvo što su svi pomislili jeste da joj je predivnu vožnju priredio niko drugi do njen dečko, te da mu je namera bila upravo na tom mestu da je zaprosi.

Pročitajte: Lidija Vukićević uplakana: Dečko joj slomio srce i to na 60. rođendan

Instagram

 

Tek što je vest "Udaje se Lidija Vukićević" počela da se širi gradskim kuloarima doznalo se da je nešto drugo po sredi. Da, Lidiji je priređeno iznenađenje, da, oduševila se, ali za to nije zaslužan tajanstveni 20 godina mlađi muškarac kog krije kao zmija noge, već kompanija sa kojom je ona potpisala saradnju.

Pročitajte: Gledaj majku, biraj snajku: Andrej Mrkela pokazao zgodnu devojku, zar nije preslikana Lidija? (foto)

Instagram

 

Navodno Lidija će biti osim zaštitno lice i učesnik u proizvodnji novog kozmetičkog brenda, koji će, ako se ne varamo, nositi i njeno ime u nazivu.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading