Celebrity News

Cipele Mirke Vasiljević ne sviđaju se svima: Pogledajte kako ih je ona ukombinovala, jedna stvar upada u oči (FOTO)

Autor: | 20/10/2022

Cipele Mirke Vasiljević svakako su nesvakidašnje

Cipele Mirke Vasiljević ne sviđaju se svima: Pogledajte kako ih je ona ukombinovala, jedna stvar upada u oči (FOTO)

Na kojem god javnom događaju da se pojavi, glumica Mirka Vasiljević izaziva pažnju svojim pažljivo odabranim stajlinzima a ništa se drugačije nije dogodilo ni na nedavno održanoj beogradskoj premijeri filma "Komedija na tri sprata" na kojoj je glumica podržala svoje kolege, a čini se da su u prvom planu prilikom ovog njenog pojavljivanja bile cipele Mirke Vasiljević.

Boško Karanović

 

Moda koju glumica pokazuje na javnim dešavanjima uvek je pravilno poštovana, ali cipele Mirke Vasiljević ovog puta baš su zablistale. U pitanju su vrlo zanimljive crne plitke čizmice ali ono što se na njima naročito ističe jesu ukrasi zvezdastog oblika koji su baš odgovarali glumici ne samo zbog stajlinga već i zbog prilike na kojoj se našla.

Pročitajte: Najmlađa ćerka Mirke Vasiljević i Vujadina Savića zvezda društvenih mreža: Fotografija male Anike je najslađe što ćete danas videti

Boško Karanović

 

Cipele Mirke Vasiljević zato su ukrale pažnju sa ostatka stajlinga glumice koja je te večeri došla u pažljivo odabranoj crnoj odevnoj kombinaciji. Mirka na ovom događaju nije bila sama, ali nije bila ni sam nevenčanim suprugom Vujadinom Savićem, već je na crvenom tepihu bila u pratnji jedne prijateljice.

Komentari (1)

Loading
Ana

11:51 21.10.2022

Mirka ima nešto u sebi što odbija.Uopšte mi se ne svidja,naročito kad sr opisuje kao lepotica.Vujadin je marka za nju.