Celebrity News

Da li će ovo narušiti njen odnos sa Grubinom? Ani Mihajlovski na vrata stigao ogroman buket ruža, pošiljalac je javnosti dobro poznat (FOTO)

Starija ćerka Ane Mihajlovski slika je i prilika voditeljke

Da li će ovo narušiti njen odnos sa Grubinom? Ani Mihajlovski na vrata stigao ogroman buket ruža, pošiljalac je javnosti dobro poznat (FOTO)

Ana Mihajlovski iza sebe ima dva braka i troje dece. Iva Stamenković najstarija je među njima i po mnogo čemu slična voditeljki, koja ne krije radost zbog toga u kakvu devojku ona raste. Starija ćerka Ane Mihajlovski posebna je u svakom smislu, nadasve je vrlo plemenita, duhovita, omiljena u razredu, uzor mlađoj sestri i bratu, pametna je duhovita i sklona iznenađenjima, najpre prijatnim za roditelje.

Pročitajte: Ana Mihajlovski napustila Novu posle samo tri meseca, ovo je njeno saopštenje

Instagram

 

Upravo jedan takav gest od naslednice voditeljka je juče doživela. Naime, Ana je 20. oktobra napunila jubilarni 40. rođendan, što je obeležila u krugu porodice, a bez starije naslednice koja je otputovala u inostranstvo. Udaljenost, starija ćerka Ane Mihajlovski nije svhatila kao prepreku, naprotiv pronašla je način da bar delimično u mislima bude uz majku na njen dan. Na kućnu adresu, uz pomoć oca Gorana Stamenkovića, ona joj je poslala prekrasan buket ruža, što je voditeljki nateralo suze radosnice na oči i  izazvalo ponos, što je kasnije ona podelila sa pratiocima na društvenim mrežama.

- Moje dete možda nije u zemlji ali zna da iznenadi - napisala je Ana dodavši u produžetku srca, a osim rođendanskih čestitki na njen profil ubrzo su krenule da pristižu pohvale za Ivinu dovitljivost.

Pročitajte: Ljubav pregazila razvod: Porodične fotografije Ane Mihajlovski oduševile, i Mirko je tu, baš se vole (foto)

Instagram

 

Starija ćerka Ane Mihajlovski uspela je da iznenadi majku, ali i privuče pažnju javnosti koja ne krije oduševljenje njome.

Komentari (0)

Loading